Feedback

Teaser nou pentru Rimac Concept Two: croații promit că viitorul hipercar electric va rula complet autonom, însă prezența șoferului este necesară pentru orice eventualitate

Publicat Vineri, 09.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Teaser nou pentru Rimac Concept Two: croații promit că viitorul hipercar electric va rula complet autonom, însă prezența șoferului este necesară pentru orice eventualitate - Poza 1
Croații de la Rimac pregătesc un nou hipercar electric, sub numele de cod “Concept Two”, ce va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Surse apropiate de companie susțin că viitorul model va putea să ruleze complet autonom, fără intervenția șoferului, însă prezența acestuia este totuși necesară pentru orice eventualitate.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La începutul acestui an, constructorul Rimac a publicat un teaser video cu viitorul său hipercar electric. Cunoscuți pentru modelul Concept One, croații au anunțat că viitorul hipercar electric, denumit provizoriu Concept Two, va fi mai rapid, mai confortabil și mai scump decât Concept One.

Debutul oficial are loc în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar, pânâ atunci, compania ne-a oferit încă un teaser cu viitorul model.

Surse din cadrul companiei susțin că Rimac Concept Two va beneficia de o tehnologie pentru rularea complet autonomă de Nivel 4, însă prezența șoferului este în continuare necesară pentru a interveni în caz de nevoie.

Vă reamintim că hypercar-ul Concept One poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde, iar viteza maximă anunțată de producător este de 355 km/h.

Noul model va fi produs în 100 de exemplare, iar croații spun că vor păstra configurația cu două locuri.

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru