Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a mai lucrat la Toyota

de Paul Cosma, Foto: Tesla
Joi, 08.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că Robyn Denholm este noul președinte al companiei, preluând funcția de la Elon Musk, cel care va rămâne CEO. Denholm este în prezent director financiar la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia, a intrat în board-ul Tesla în 2014 și a mai lucrat în trecut pentru Toyota.

Conducerea Tesla a anunțat că noul președinte este Robyn Denholm, succesoarea în funcție a lui Elon Musk, ce va rămâne doar CEO al companiei.

În prezent, Robyn Denholm este director financiar și de strategie la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia. Denholm a intrat în boardul Tesla în 2014 ca director independent și a mai lucrat în trecut la Toyota în departamentul financiar.

Amintim că Elon Musk a acceptat să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari și să renunțe cel puțin trei ani la postul de președinte al Tesla pentru ca autoritățile americane să renunțe la acuzațiile de fraudă.

Autoritatea de reglementare a pieței de capital din SUA (Securities and Exchange Commission - SEC) l-a acuzat pe Elon Musk de fraudă pentru publicarea unui mesaj pe rețeaua de socializare Twitter cu privire la intenția de a scoate Tesla de pe bursă.

Via Tesla

Comentarii (2)

  • Rudolf D.
    Ce sa zicem? Mult succes doamnei.
    3 2
  • si acuma este momentul in care domnul Musk se concentreaza enorm pe xSpace sau dezvolta alta comapnie de la 0 (gen Pixar) ca peste cativa ani sa cumpere Tesla care este in pragul falimentului?

    Parca am mai vazut asta undeva.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru