Presedinte

Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Oameni si masini

Președintele Franței are o mașină nouă: DS 7 Crossback Elysee

Președintele francez, Emmanuel Macron, va avea o mașină nouă. Aceasta este un DS 7 Crossback Elysee și tocmai a intrat în flota prezidențială. Mașina are câteva modificări specifice, comparativ cu modelul standard.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Industrie

Francezii vor ca noul președinte Renault să aibă aceeași funcție și la Nissan: președintele Macron “speră” la eliberarea rapidă a lui Carlos Ghosn

Președintele francez, Emmanuel Macron, i-a transmis premierului Japoniei că ar fi “adecvat” ca noul președinte Renault, Jean-Dominique Senard, să aibă aceeași funcție și la Nissan, potrivit informațiilor publicate de presa niponă. În plus, Macron speră la eliberarea rapidă a lui Carlos Ghosn, fost șef la Renault și Nissan.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Franța vrea înlăturarea lui Carlos Ghosn de la conducerea Renault: guvernul a cerut o listă de posibili succesori

Guvernul francez vrea să-l înlăture pe Carlos Ghosn de la conducerea la Renault și a cerut o întâlnire a board-ului în care să fie întocmită o listă cu posibili succesori, potrivit unor surse citate de Reuters.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Bram Schot este noul CEO Audi: olandezul va putea coordona și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro

Board-ul de Supraveghere Audi l-a desemnat în funcția de CEO permanent pe Bram Schot, actual CEO interimar al companiei, începând cu data de 1 ianuarie 2019. Olandezul va conduce managementul Audi AG, ce include și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan va desemna un nou președinte în cel mult două luni: întâlnire a conducerii pe data de 20 decembrie

Nissan intenționează să nominalizeze un nou președinte în cel mult două luni, după ce Carlos Ghosn a fost concediat. Potrivit unor surse din companie, Nissan speră ca noul președinte să fie anunțat în jurul datei de 20 decembrie, când este programată următoarea ședință a conducerii.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a mai lucrat la Toyota

Tesla a anunțat că Robyn Denholm este noul președinte al companiei, preluând funcția de la Elon Musk, cel care va rămâne CEO. Denholm este în prezent director financiar la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia, a intrat în board-ul Tesla în 2014 și a mai lucrat în trecut pentru Toyota.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Sfârșitul unei ere la Daimler: Dieter Zetsche va părăsi postul de CEO după 12 ani. Suedezul Ola Källenius va fi noul șef al grupului și CEO Mercedes-Benz

Dieter Zetsche se pregătește să părăsească postul de CEO Daimler, la sfârșit de 2019, după 12 ani de activitate. În locul său va fi numit suedezul Ola Källenius, pe postul de CEO Daimler și Mercedes-Benz, urmând să devină primul șef executiv non-german din istoria grupului.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Schimbări la vârful Skoda: Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen, a devenit și președintele constructorului din Cehia

Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen, este noul președinte al Consiliului de Supraveghere de la Skoda, potrivit unui anunț al constructorului din Mlada Boleslav.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Noul șef Volkswagen este pe val: Herbert Diess, favorit să devină președintele Audi

Noul șef al grupului Volkswagen, Herbert Diess, este aproape să preia și poziția de președinte al constructorului Audi, potrivit unor surse din anturajul grupului german.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Interviu

Interviu cu Johan de Nysschen, noul preşedinte al mărcii Infiniti

Infiniti, marca premium din Japonia are un nou preşedinte. La Salonul Auto de la Paris a răspuns la câteva întrebări legate de viziunea sa asupra viitorul brandului Infiniti.
Marti, 08 Iunie 2010 | Industrie

Fostul şef al mărcii Saab ar putea trece la "cârma" Volvo

Din moment ce fostul şef al mărcii Volvo ar putea să conducă divizia europeană a Ford Motor Company, o publicaţie suedeză anunţă că şeful Saab ar putea trece la cârma companiei din Goteborg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | General

General Motors are un nou presedinte: Ed Whitacre

GM a decis sa faca schimbari la nivel inalt, inlocuindu-l pe actualul presedinte Fritz Henderson cu Ed Whitacre. Henderson s-a aflat la carma companiei din 31 martie.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Formula 1

Lotus si Manor au fost acceptate in FOTA

Lotus si Manor au primit acceptul de a face parte din FOTA, astfel ca organizatia cuprinde in prezent toate echipele care vor concura in Formula 1 in sezonul 2010.
Duminica, 20 Septembrie 2009 | Industrie

Volkswagen vrea sa cumpere marca SsangYong

Marca sud-coreeana SsangYong ar putea deveni parte a Volkswagen Auto Group, alaturandu-se celorlalte branduri aflate in portofoliul grupului german.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Industrie

Seful Audi SUA revine asupra declaratiilor despre Volt

Seful Audi America a revenit asupra declaratiilor facute la adresa viitorilor clienti ai lui Chevrolet Volt. Johan de Nysschen a explicat cele declarate pe pagina de Facebook a celor de la Audi SUA.
Vineri, 21 August 2009 | General

Presedintele Kia a fost numit vice-presedinte la Hyundai

In cursul zilei de astazi, presedintele Kia a fost numit in functia de vice-presedinte al constructorului Hyundai. Mutarea facuta de cele doua companii are ca scop maximizarea vanzarilor pe piata auto din intreaga lume.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Mallya sprijina candidatura lui Todt

Vijay Mallya este primul sef de echipa din Formula 1 care isi anunta oficial sprijinul pentru candidatura lui Jean Todt la presedintia FIA, in calitate de conducator al Federatiei Indiene a Sporturilor cu Motor.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Todt: "Voi fi un presedinte neutru pentru echipe"

Jean Todt sustine ca va fi un presedinte neutru pentu toate echipele din Formula 1 in cazul in care va fi ales in aceasta functie la alegerile din luna octombrie.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Vatanen a anuntat membrii cabinetului

Ari Vatanen a confirmat joi lista membrilor care il vor sustine in cadrul alegerilor pentru functia de presedinte al FIA din luna octombrie.

Tag-uri similare

McLaren, Audi, Toyota, Porsche, Lotus, Opel, Hyundai, Fiat, Honda, FIA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru