Presedintele Kia a fost numit vice-presedinte la Hyundai

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
In cursul zilei de astazi, presedintele Kia a fost numit in functia de vice-presedinte al constructorului Hyundai. Mutarea facuta de cele doua companii are ca scop maximizarea vanzarilor pe piata auto din intreaga lume.

Colaborarea a doi constructori auto poate da nastere unor adevarate forte pentru producerea si distribuirea de masini pe piata auto. In unele cazuri aceste colaborari se finalizeaza fie prin achizitionarea uneia din companii de catre celelalta, fie prin demararea unor noi proiecte comune. Kia si Hyundai sunt un exemplu al bunei colaborari, cei doi producatori coreeni demonstrand pana in prezent ca sunt o forta in lumea auto.

Pentru a consolida aceasta imagine, presedintele Kia Motors, Chung Eui-sun, a fost numit astazi vice-presedinte al Hyundai Motor Corporation. Chung, fiul presedintelui grupului Hyundai Automotive, Chung Mong-koo, in calitate de vice-presedinte al companiei, se va ocupa de departamentele de planificare si de vanzari ale celui mai mare producator auto din Coreea.

Acesta a fost ales in functia de conducere deoarece ambii constructori auto isi doresc cresterea competivitatii si maximizarea vanzarilor. Hyundai si Kia se afla pe locul cinci in topul celor mai mari producatori auto, insa prima jumatate a acestui an a demonstrat tuturor ca grupul coreean se poate plasa si mai sus in acest clasament, devansand Ford, situat pe patru.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (4)

  • Am auzit ca initial a fost maturator prin curte la geely, apoi portar la chery si acum vad ca iar isi schimba hainele... urca omul pe scara sociala, dar nici chiar asa
    13 9
  • @.
    Pai a fost coleg cu tatal tau gelly dar omul mai destept s-a ridicat.

    Doane cat de bizoni sunt unii romani.
    2 4
  • Pentru primu care a postat. Prietene...pana si punctul cu care te-ai semnat e mai valoros decat parerea ta.

    Grupul Hyundai-Kia o sa ajunga departe,si nu o spun eu...uita-te a vanzari.
    2 3
  • . are dreptate...
    exista masini si masini... dar cele coreene pur si simplu nu sunt bune. Acuma... daca exista altii cu pareri diferite e alta poveste, dar tot nu schimba realitatea. Vroba aceea: cea mai buna masina e cea pe care o ai.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru