Board

Vineri, 06 Septembrie 2019 | Industrie

Surse: Nissan nu va cere demisia CEO-ului Hiroto Saikawa în scandalul compensațiilor financiare

Nissan nu se gândește să ceară, deocamdată, demisia CEO-ului Hiroto Saikawa, după ce acesta a confirmat că a primit mai mulți bani decât ar fi trebuit din partea companiei, potrivit unor surse apropiate de constructor. Board-ul Nissan se va reuni pe 9 septembrie și va lua o decizie în acest caz.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault: francezii continuă presiunile pentru reconfigurarea alianței

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Franța vrea înlăturarea lui Carlos Ghosn de la conducerea Renault: guvernul a cerut o listă de posibili succesori

Guvernul francez vrea să-l înlăture pe Carlos Ghosn de la conducerea la Renault și a cerut o întâlnire a board-ului în care să fie întocmită o listă cu posibili succesori, potrivit unor surse citate de Reuters.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan rămâne deocamdată fără preşedinte: japonezii nu au găsit succesor pentru Carlos Ghosn, dar au numit un comitet pentru "îmbunătăţirea guvernanţei corporative"

Board-ul Nissan a eşuat în găsirea unui înlocuitor pentru Carlos Ghosn, fostul preşedinte care este acum arestat în Japonia, dar în schimb a decis numirea unui comitet special care să îmbunătăţească guvernanţa corporativă.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Întâlnire de criză la Nissan: japonezii caută succesorul lui Carlos Ghosn, dar simt presiunea din partea Renault

Consiliul de Administraţie de la Nissan se va reuni luni pentru a desemna succesorul lui Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest, dar misiunea japonezilor este una dificilă în contextul presiunilor venite din partea partenerilor francezi de la Renault.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Bram Schot este noul CEO Audi: olandezul va putea coordona și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro

Board-ul de Supraveghere Audi l-a desemnat în funcția de CEO permanent pe Bram Schot, actual CEO interimar al companiei, începând cu data de 1 ianuarie 2019. Olandezul va conduce managementul Audi AG, ce include și brandurile Ducati, Lamborghini și Italdesign Giugiaro.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a mai lucrat la Toyota

Tesla a anunțat că Robyn Denholm este noul președinte al companiei, preluând funcția de la Elon Musk, cel care va rămâne CEO. Denholm este în prezent director financiar la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia, a intrat în board-ul Tesla în 2014 și a mai lucrat în trecut pentru Toyota.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Luni, 12 Februarie 2018 | Industrie

Demisii la vârful Renault: încă un membru din conducere a plecat înainte de alegerea noului șef al constructorului francez

Thierry Desmarest, membru în board-ul Renault, a demisionat din funcție, potrivit unor surse citate de agenția Reuters. Decizia vine după plecarea unui alt membru din conducere (Stefan Mueller) și înaintea procesului de selecție pentru postul de CEO al producătorului francez.

Tag-uri similare

Renault, conducere, board, demisii, selectie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru