Tom Tom va furniza hărţi pentru modelele Volkswagen

de Bogdan Mirică
Marti, 06.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tom Tom a anunţat că va furniza tehnologie pentru sistemele de navigaţie ale constructorului german Volkswagen. Trecerea se va face treptat, începând cu vara acestui an.

Două dintre cele mai mari nume ale industriei auto au anunţat un parteneriat important, cu ocazia târgului de noi tehnologii din Las Vegas (CES 2015). Este vorba despre Volkswagen, producătorul german aflat în prezent pe val, şi Tom Tom, specialistul în sisteme de navigaţie, utilizat de milioane de oameni din întreaga lume.

Volkswagen şi Tom Tom şi-au strâns mâna pentru a oferi noi sisteme de navigaţie pe viitoarele modele de serie. Mai exact, Tom Tom va furniza hărţile şi tehnologia de ghidare din spatele sistemelor de navigaţie Volkswagen.

Trecerea se va face treptat, începând cu cel de-al doilea sfert al acestui an, adică undeva la începutul verii şi va afecta mai întâi modelele destinate pieţei din Statele Unite, cum sunt Jetta, Passat şi Beetle.

Urmareste Automarket
Avantajele colaborării cu Tom Tom se vor vedea pe parcurs, însă furnizorul de servicii GPS se bazează şi pe feedback-ul utilizatorilor săi în elaborarea hărţilor.
Iar numărul utilizatorilor este de câteva milioane. Tocmai această caracteristică îl face pe Harold Goddijn, şeful Tom Tom, să spună că proprietarii Volkswagen vor avea cele mai noi şi mai complete hărţi din lume.

„Suntem încântaţi să anunţăm această înţelegere cu Volkswagen, care ne ajută să consolidăm relaţia noastră cu unul dintre cei mai importanţi producători auto din lume”, a declarat Goddijn.

Comentarii (1)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Sper doar sa nu arate ca cel din poza sau ca la Mercedesuri, ci sa fie integrata ca si pana acuma.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru