Tom Tom

Joi, 15 Decembrie 2016 | Tehnologie

Încă un jucător pe piaţa hărţilor: Microsoft va lansa hărţi personalizate pentru maşini autonome în parteneriat cu TomTom

Microsoft va dezvolta împreună cu TomTom hărţi pentru maşini autonome care vor recomanda rute speciale, restaurante sau parcări în funcţie de personalitatea şoferului.
Miercuri, 08 Iunie 2016 | Tehnologie

Mașinile autonome Volvo vor folosi navigație Tom Tom cu informații în timp real

Tom Tom a reușit să își asigure un contract cu Volvo. Suedezii vor beneficia de un sistem de navigație cu informații în timp real, pe care îl vor instala pe viitoarele lor mașini autonome.
Joi, 23 Iulie 2015 | Tehnologie

Bosch și Tom Tom fac echipă pentru dezvoltarea de hărți pentru mașinile autonome

Bosch și Tom Tom au semnat un parteneriat de colaborare în vederea realizării de hărți speciale dedicate vehiculelor autonome. Acestea vor primi informații din trafic și actualizări în timp real.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Tom Tom va furniza hărţi pentru modelele Volkswagen

Tom Tom a anunţat că va furniza tehnologie pentru sistemele de navigaţie ale constructorului german Volkswagen. Trecerea se va face treptat, începând cu vara acestui an.
Marti, 12 Iunie 2012 | Auto Tech

ANALIZĂ: Noul Apple iOS 6 şi aplicaţiile sale dedicate şoferilor

Odată cu anunţarea noului sistem mobil de operare iOS 6, Apple renunţă la Google Maps. Locul său va fi luat de o aplicaţie nouă, botezată Maps, care foloseşte hărţi TomTom şi poate fi accesată prin Siri.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Honda, GM, Jaguar, Land Rover, Apple, Mercedes A-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru