Tombolă la o fabrică Toyota SUA: Camry-ul cu numărul 10.000.000, făcut cadou unui angajat

de Sebastian Toma
Luni, 01.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fabrica Toyota din Georgetown a aniversat producţia a zece milioane de unităţi Camry din 1988 până în prezent printr-o tombolă dedicată angajaţilor. Câştigătorul a primit cadou exemplarul aniversar.

Esential 26 de ani au trecut de când uzina Toyota din Georgetown produce modelul Camry. Tot în 1988 a fost angajat şi Tom Keith.
Toyota a organizat o tombolă la fabrica sa din Georgetown, Kentucky, cu ocazia producţiei a zece milioane de unităţi Camry. Un angajat al uzinei americane a primit cadou exemplarul aniversar în urma unei trageri la sorţi. Câştigătorul, pe nume Tom Keith, este angajat Toyota Georgetown de 26 de ani, fiind unul dintre cei aproximativ 200 de angajaţi care lucrează la fabrică încă din 1988, când a fost produs primul exemplar Camry la acea uzină. Norocosul lucrează la departamentul de control al calităţii şi biletul care îi purta numele a fost extras dintr-o urnă care includea peste 7.000 de nume, toate ale angajaţilor curenţi ai uzinei.

"O să-i fac o surpriză soţiei. Mă voi duce la locul ei de muncă şi îi voi schimba maşina cu noul nostru Camry. Abia aştept reacţia ei.

Eu sunt încă în stare de şoc", a declarat Tom Keith, angajatul care a câştigat o Toyota Camry într-o tragere la sorţi. Fiind un angajat fidel al mărcii, cealaltă maşină a lui Tom Keith este tot o Toyota, respectiv un Avalon din 2007. Aceasta din urmă este produsă tot la fabrica Toyota din Georgetown, Kentucky, fiind fratele mai mare al lui Camry.

Aşa arată Tom Keith, câştigătorul exemplarului Toyota Camry cu numărul 10.000.000.

Urmareste Automarket
Toyota Camry este berlina de segment mediu comercializată de marca japoneză pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Noua generaţie a lui Camry este aşteptată să fie un model hibrid care să-l înlocuiască pe Avensis, urmând să fie introdus în locul acestuia pe piaţa din Europa. Ipoteza privind înlocuirea lui Avensis cu Camry a apărut după ce reprezentanţii Toyota au anunţat că Avensis nu va primi o versiune hibridă odată cu noua generaţie, dar că vor avea o berlină de segment D cu motorizare hibridă pe piaţa de pe Bătrânul Continent, aceasta din urmă fiind un model global programat să debuteze în 2018.

Via Motor Trend

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru