Fabrica Toyota

Joi, 23 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful PSA Peugeot-Citroen vrea să aducă mai multe mărci în parteneriatul existent cu Toyota

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a declarat că este interesat în extinderea colaborării cu Toyota şi pentru alte mărci, în vederea reducerii costurilor de dezvoltare şi producţie.
Luni, 01 Septembrie 2014 | General

Tombolă la o fabrică Toyota SUA: Camry-ul cu numărul 10.000.000, făcut cadou unui angajat

Fabrica Toyota din Georgetown a aniversat producţia a zece milioane de unităţi Camry din 1988 până în prezent printr-o tombolă dedicată angajaţilor. Câştigătorul a primit cadou exemplarul aniversar.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Industrie

Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa: oamenii au înlocuit roboţii pe unele posturi

În timp ce majoritatea constructorilor de automobile se concentrează pe extinderea automatizărilor, Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa cu muncă manuală pentru producţia unor piese complexe.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Modele noi

Noua generaţie a lui Toyota Auris a intrat în producţie

Toyota a introdus în producţie noua generaţie a lui Auris. În primă fază, noua generaţie a compactei va fi construită la uzina din Regatul Unit.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Industrie

Toyota nu-şi va atinge ţinta de producţie pe anul 2012

Toyota Motor Group nu îşi va atinge obiectivele de producţie anunţate pentru 2012, anunţă publicaţia niponă Nikkei. Japonezii estimau că vor produce 10.5 milioane de unităţi în 2012.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Industrie

Aniversare: Tripleta Aygo-107-C1 a atins două milioane de unităţi

Uzina TPCA din Kolin a produs exemplarul cu numărul 2.000.000 din tripleta franco-japoneză 107/C1/Aygo. Modelul aniversar este un Peugeot 107.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Modele noi

Toyota Avensis facelift a intrat în producţie

Toyota a început producţia lui Avensis facelift la uzina TMMUK din Regatul Unit. Modelul ajunge în reprezentanţele mărcii în prima parte a anului viitor.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Industrie

Toyota a produs două milioane de Yaris-uri

Toyota Yaris a ajuns la exemplarul cu numărul 2.000.000. Modelul aniversar a fost construit de uzina din Valenciennes, Franţa.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Toyota a început producţia noului Yaris

Uzina Toyota din Valenciennes a început producţia celei de-a treia generaţii a lui Yaris. Modelul prezintă un aspect mai european şi mai agresiv, care ar trebui să-l facă mai popular în rândul clienţilor de pe bătrânul continent.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Industrie

Cinci fabrici Toyota din Europa opresc temporar producţia în lipsă de piese

A venit rândul fabricilor Toyota din Europa să fie afectată de imposibilitatea furnizorilor japonezi de a le oferi piese în urma evenimentelor petrecute în luna martie. Cinci fabrici Toyota din Europa vor fi închise timp de opt zile.
Luni, 14 Martie 2011 | Industrie

Toyota a oprit temporar producţia în toate fabricile din Japonia

Toate cele 12 fabrici Toyota din Japonia şi-au sistat producţia cel puţin până pe 16 martie. Alte corporaţii japoneze le-ar putea urma exemplul.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Industrie

Toyota a deschis încă o fabrică pentru Prius

Toyota va fabrica modelul Prius şi în Thailanda, dar unităţile construite în fabrica respectivă vor fi destinate exclusiv ţării în care sunt produse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Iunie 2010 | Industrie

Toyota a vândut peste 2.5 milioane de hibrizi

Toyota a vândut peste 2.5 milioane de hibrizi în 13 ani de când produce acest gen de vehicule. Prius este cel mai de succes hibrid al constructorului nipon, reprezentând 70% din vânzări.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | Mediu

Toyota a creat propria sa floare pentru purificarea aerului

Japonezii de la Toyota au introdus plante in fabricile sale pentru a reduce impactul acestora asupra mediului si pentru a purifica aerul de la interior.

Tag-uri similare

Toyota, Prius, Toyota Prius, fabrica Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru