Toyota RAV4, primul teaser al noii generaţii

de Sebastian Toma
Vineri, 16.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul teaser al noului Toyota RAV4 a fost publicat pe internet în aşteptarea prezentării de la Salonul Auto de la Los Angeles.

Toyota RAV4 este pe cale să primească un înlocuitor. Noua generaţie va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles şi a fost prefigurată printr-un teaser publicat de reprezentanţii mărcii nipone. SUV-ul japonez promite un design nou, care va fi mai sofisticat, dar va emana şi forţă, spun cei de la Toyota. În clipul prezentat de constructorul asiatic, putem observa o parte din silueta noii generaţii a lui RAV4, aşteptată să debuteze pe piaţa europeană într-o formă similară. Remarcăm modificări semnificative la nivelul posteriorului, dar blocurile optice frontale par să fie şi ele schimbate dramatic.

În ceea ce priveşte platforma noului RAV4, cei de la Toyota nu au dat informaţii suplimetare, dar unele voci susţin că este vorba despre o versiune actualizată a actualei platforme tehnice. Acest lucru înseamnă că motorizările vor fi, în mare, aceleaşi, urmând să primească actualizări minore. Sistemul de tracţiune integrală va fi oferit opţional, modelul având tracţiune faţă în standard.

Via Worldcarfans

Comentarii (2)

  • BaditzaEx
    noul Auris usor inaltat ?!;))
    6 4
  • Initial, m-a oprit din uitat la poze atunci cand am vazut ca au pastrat ecranul similar cu cel al unui calculator de buzunar din anii '90 la climatizare, dar cand am vazut si ceasurile de bord demne de o coreeana tot din anii '90...
    Au si astia niste ciudatenii, fac masini durabile, dar la micile detalii legate de aspect fac rabat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru