Versiunea de circuit McLaren 720S GT3 debutează în 2019: britanicii au demarat programul de teste

de Cornel Șocariciu
Luni, 27.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat primele imagini și informații referitoare la versiune 720S GT3. Britanicii anunță că au demarat programul de teste pentru varianta de circuit, urmând ca din 2019, modelul să poată concura în competițiile de GT3.

McLaren pregătește o versiune de circuit bazată pe supercarul 720S. Conform oficialilor constructorului britanic, versiunea 720S GT3 ar urma să fie gata până la începutul sezoanelor programate în 2019.

În acest moment, britanicii au demarat programul de teste dedicat viitorului 720S GT3. Modelul ar urma să treacă printr-o serie de teste pe câteva circuite din SUA, Europa și Orientul Mijlociu.

La baza noului McLaren 720S GT3 se află aceeași structură din fibră de carbon MonoCage II, iar sub capotă, versiunea de circuit "ascunde" unitatea V8 biturbo de 4.0 litri. Pentru moment, reprezentanții McLaren nu au oferit detalii despre puterea motorului, însă ne-au anunțat că unitatea a fost îmbunătățită pentru a face față cu brio încercărilor de pe circuit. Resursele motorului vor fi gestionate de o cutie secvențială cu șase trepte.

Pentru exterior, McLaren a pregătit panouri noi de caroserie și elemente aerodinamice atent studiate. Suspensiile, diferențialul și sistemul de frânare au fost îmbunătățite și ele pentru a oferi performanțe sporite.

Pentru ca modelul să poată concura în competițiile organizate de FIA, inginerii McLaren au pregătit și elemente noi de siguranță.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru