Versiunea de serie a conceptului BMW iNext va avea o autonomie de 700 de kilometri: modelul ajunge pe piață în 2021

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul BMW iNext o să stea la baza unui viitor model electric și autonom. Nemții spun că versiunea de serie o să ofere o autonomie de 700 de kilometri cu o singură încărcare a acumulatorului.

În primăvara anului 2016, BMW a publicat o serie de imagini cu prototipul iNext (foto). Acesta anunță un model de serie electric și autonom care ar urma să ajungă pe piață în 2021.

Atunci, oficialii BMW spuneau că viitorului model de serie bazat pe arhitectura lui iNext o să ofere o autonomie de peste 480 de kilometri cu o singură încărcare.

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, oficialii constructorului german au revenit asupra valorii amintite în urmă cu doi ani. Conform noilor informații, viitoarea versiune de serie bazată pe conceptul iNext o să ofere o autonomie de 700 de kilometri cu o singură încărcare a acumulatorului.

Modelul electric pregătit de nemți o să integreze și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3. În acest caz, șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comenzile mașinii.

Via | Motortrend

Comentarii (2)

  • Bine, bine, dar care e conceptul iNext? Ala din imagini e Vision Next 100, scrie si pe el.
    0 0
  • 700km in care test? NEDC? Ca atunci nu e cine stie ce, e doar cu 50km mai mult decat la Tesla. Si pana in 2021... oioioi. Dar din ce am vazut conceptul lor are roti de lemn deocamdata. Pare mai mult reclama ieftina, nefondata.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru