Volkswagen street Up!, versiune cu iz sportiv a modelului urban

de Bogdan Mirică
Miercuri, 29.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat o versiune cu un uşor iz sportiv pentru actualul Up!. Ea se numeşte street Up! şi vine cu mai multe elemente de personalizare.

Volkswagen lărgeşte gama actualului Up! cu o nouă versiune, botezată street Up! şi disponibilă deja pe piaţa din Germania. Modelul urban se adresează celor care adoră maşinile mici şi sportive, mizând pe un aspect ceva mai agresiv.

Exteriorul vine personalizat cu o serie de carcase noi pentru oglinzile laterale, cu mai multe motive aplicate la nivelul capotei, al acoperişului şi al uşilor. Nu lipsesc contururile cromate pentru farurile de ceaţă şi nici jantele de 16 inch, din aliaj.

Personalizarea trece şi dincolo de portieră, unde avem un interior cu accente sportive. Este vorba despre o tapiţerie specială, cusută cu aţă contrastantă, şi despre un altfel de mâner pentru frâna de mână. Lista de dotări include aer condiţionat şi un sistem audio.

Pentru ca influenţele sportive să se simtă şi dincolo de aspectul interior şi exterior, Volkswagen oferă pentru street Up! şi o suspensie sportivă. Preţurile pentru această verisune specială pornesc de la 13.500 de euro în Germania.

Comentarii (4)

  • Suleyman Cunoscatoru
    I-o tras 2 linii, o cusatura pe scaune si deja e cu iz sportiv cum e dacia duster in industria aeronautica (avea un logo legat de avioane).
    8 0
  • 13500 euro???????
    mama frate ce unfla astia preturile buburuzelor....
    unde e segmentu masinilor cu preturi de pana in 10000 euro???
    sa ne asteptam prin 2017 la a 2-a generatie de Up! sa fie la 14-15k euro???
    3 0
  • Mitica
    ...totusi, vreo 90 CP ar fi justificat pretul si ar mai fi atras clientela. Anyway, nu cred ca le pasa. Masinile se vand din cauza siglei, nu dupa alte criterii. Un motor impotent, design monoton si un pret prea mare nu va afecta fanul VW.
    4 2
  • mishazaitev
    Cred ca pentru piata din Romania mai potrivit ar fi sa se comercializeze cross up.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru