Volvo S90 se pregătește de lansare. Iată primele imagini teaser oficiale ale înlocuitorului lui S80

de Sebastian Toma
Vineri, 20.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suedezii de la Volvo au publicat două imagini teaser oficiale ale noului S90. Modelul va fi prezentat public în ianuarie 2016, la Salonul Auto de la Detroit.

Volvo S90, înlocuitorul lui S80, va fi prezentat oficial în luna ianuarie a anului 2016, în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Până atunci, suedezii au publicat pe internet primele imagini teaser ale noului lor vârf de gamă. În mod interesant, aceste teasere apar online după primele imagini neoficiale ale machetelor viitorului Volvo S90. Suedezii au rămas la planul inițial, acela de a avea o campanie oficială de teasing, trecând civilizat și cu capul sus peste faptul că machetele la scară ale viitorului înlocuitor al lui S80 au fost deconspirate pe internet încă de la începutul toamnei anului curent.

Fără să depunem eforturi deosebite de imaginație, putem remarca design-ul benzilor LED din interiorul blocurilor optice, care prezintă T-urile înclinate pe orizontală introduse de XC90 în gama Volvo. A doua imagine teaser a modelului S90 ne arată semnătura luminoasă a stopurilor, care promite să fie atrăgătoare. În rest, remarcăm că modelul scandinav are o linie plăcută a profilului, care pare să îi asigure un nivel înaltă de eleganță.

Mai departe de atât, imaginile teaser furnizate de suedezi nu dezvăluie foarte multe detalii.

Urmareste Automarket
Știm deja că noul Volvo S90 va fi mai mare decât S80 și că va fi construit pe platforma modulară SPA a companiei suedeze. Gama de motorizări va fi concentrată pe unități cu patru cilindri, care vor oferi niveluri de putere pentru toate gusturile, inclusiv o variantă hibridă care preia sistemul de propulsie de la XC90 T8 Twin Engine, un hibrid plug-in de aproape 400 CP.

Via Volvo

Comentarii (6)

  • De ar reveni si astia la tractiunea spate... n-ar fi rau.
    15 1
  • arogantul
    Ar fi mult prea riscant pt ei sa lanseze o tractiune spate pe o platforma noua , cu motoare aproape noi , cu o cutie aproape noua ( de fapt nici nu sttiu daca geartronic 8 permite tractiunea spate ). deja si-au asumat multe riscuri schimband multe lucruri in ultimii ani, sa mai schimbe inca ceva fundamental si sa dea chix ar fi o catastrofa pt brand dupa investitii de multe miliarde.
    Sunt sigur ca nu vor avea tractiune spate pe acest model, va fi doar pe fata si cu 4x4.
    9 1
  • @Arogantul, de acord cu tine. Pe acest model nu, dar incet incet...
    Sa ne uitam la Afla, de exemplu. Sigur... viitorul Giuliei este incert si timpul va spune daca se va vinde sau nu si cat rol a avut tractiunea spate.
    8 2
  • arogantul
    @ mowgli
    daca vreodata Volvo va trece pe tractiune spate cred ca experimentul asta il va face pe un model mai mic, gen viitorul S60 sau S40
    9 1
  • scapati din vedere curentul masinilor cu tractiune fata, ieftin de produs si sigure in utilizare.

    nu cred ca volvo va ma oferi altceva decat fata + integrala
    14 0
  • "fraierilor" care va luati supercaruri... behold volvo, masina i"nvulnerabila" in caz de accident
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru