Loeb, precaut inaintea Raliului Noii Zeelande

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.04.2010
Sebastien Loeb anticipeaza o reactie in forta a rivalilor sai in lupta pentru titlu in Raliul Noii Zeelande.

Sebastien Loeb a castigat ultimele trei etape din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri si s-a distantat la 40 de puncte in fruntea clasamentului general, devenind din nou principalul favorit in lupta pentru titlu.

In ciuda statului sau, sextuplul campion mondial prefera sa ramana precaut inaintea Raliului Noii Zeelande de la finalul saptamanii viitoare, considerand ca rivalii sai vor obtine performante bune pe macadam.

“Totul a mers bine pentru noi in prima parte a sezonului. Faptul ca principalii nostri rivali si-au imparatit pozitia a doua in raliuri ne-a ajutat sa obtinem un avans in clasamentul general. Chiar daca am castigat de doua ori in Noua Zeelanda, raman putin precaut pentru ca de obicei rivalii nostri sunt foarte puternici pe acest tip de suprafata. In orice caz, astept cu nerabdare acest eveniment. Probele speciale sunt magnifice si foarte usor de abordat pentru masina: este unul dintre raliurile unde te duci sa pilotezi cu cea mai mare placere”, a precizat francezul in cadrul unui preview al echipei Citroen Total.

Loeb este urmat in clasamentul general de Petter Solberg si Mikko Hirvonen.

Via | Citroen Total

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru