WRC va beneficia de mai multe transmisiuni în direct

de Daniel Popescu
Vineri, 25.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Etapele din Campionatul Mondial de Raliuri vor avea o expunere mai mare prin transmiterea în direct a mai multor probe şi a evenimentelor din parcul de service, dar şi prin îmbogăţirea conţinutului digital de pe site-ul oficial al competiţiei.

Reprezentanţii celor patru echipe principale din Campionatul Mondial de Raliuri s-au reunit joi la Munchen pentru a discuta împreună cu reprezentanţii FIA şi ai promoterului Red Bull modul în care poate fi îmbunătăţită promovarea campionatului.

Negocierile au fost unele productive şi, chiar dacă nu au fost luate decizii clare în privinţa viitorului, s-au trasat deja câteva direcţii.

Astfel, promoterul Red Bull va permite transmiterea unui număr mai mare de probe speciale pe posturile internaţionale de televiziune, iar fiecare raliu va beneficia de transmisii în direct din parcul de service. În plus, conţinutul digital de pe site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri va fi de asemenea îmbunătăţit şi extins.

Urmareste Automarket
Reprezentanţii echipelor nu au intrat în amănunte despre natura negocierilor, însă cei de la Citroen sunt satisfăcuţi de modul în care au decurs acestea.

"A fost bine să fim cu toţii la aceeaşi masă, departe de presiunea existentă la un raliu.

A fost o întâlnire importantă pentru că ne-a permis tuturor să împărtăşim ingirjorarile şi soluţiile noastre", a declarat Yves Matton, şeful Citroen Racing.

În prezent, între una şi trei probe speciale din cadrul unui raliu sunt transmise în direct, iar transmisiunile din parcul de service au loc relativ rar, în timp ce site-ul oficial al competititiei se limeaza la rezumate de câteva minute ale întregului raliu. În România, drepturile TV pentru WRC sunt deţinute de postul de televiziune Dolce Sport. .

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru