Simioane du-te omule și fă orice altceva… stai tu de pază la intrarea în “cartier”, ar fi frumos nu? Cu țeava de la aspirator? Să aperi tu cartierul de țevile de eșapament… parca erai la pupat fundul lui Georgescu, a da, este coada și atunci prinzi un un moment de respiro… la propriu. Cine-i acuma la rând? Mihai, Matei, Edikk, Electrikkk… hai fuga ca urmezi.
Vezi de treaba ignis, neuronul le este ocupat cu aplaudatul. 60% din poluare mondială vine din încălzirea/răcirea locuințelor, clădiri administrative, fabrici etc și asta pentru că se utilizează fosili să se producă electricitate… ce au făcut “deștepți”, hai să băgăm sute de miliarde în BEV-uri care ghici, vor consuma și mai multă electricitate… logic nu? Nu era simplu să dezvolte tehnologie pentru producerea de electricitate verde și să asigurăm 100% consumul de electricitate din surse verzi, reducând astfel 60% din poluare? Evident că în paralel se putea lucra și la BEV-uri, dar la unele care chiar să fie vandabile inclusiv infrastructura de încărcare care în Europa este mult mai complicat de implementat decât cred focile.
Da știu aerul în orașe… poi nu s-a rezolvat așa cum am anticipat. Chiar din contră, parcul auto învechește, deci în loc să avem mai multe euro 6D, oamenii sunt nevoiți să utilizeze mașini mai vechi, cele noi fiind peste ce pot plăti.
În concluzie “vestea” este proastă, foarte proastă!!! Arată eșecul unei clase politice slabe, care nu au coloană vertebrală și au crezut că stau pe un purcoi de bani. Cât de lovit în cap să fi să spui că este o veste bună. S-au cheltuit miliarde, s-au “consumat” 5 ani (cel puțin), industria este vraiște, concedierile sunt la ordinea zilei… dar avem “vești bune”, care sunt acelea?
Andrei faci o asociere total nepotrivită (amice), nu se compară nimic din ce spui cu situația actuală. O să vezi condițiile în care se va închide războiul și din păcate unii vor hotărî pentru alții așa cum a fost tot timpul.
Dacă Japonia capitula mai repede nu cădea prima bombă nucleară, dacă Japonia capitula imediat după prima nu cădea a 2-a. Ce vreau să spun este că liderii trebuia să ia decizia corectă într-un anumit context care nu este nici drept și nici moral. Un lider care nu recunoaște că a greșit poate fi acuzat că își distruge propria țară.
Ultimele comentarii
3351 in total