Accident major în cursa de Formula 1 din Bahrain: Grosjean a scăpat cu câteva arsuri după ce monopostul Haas a explodat

de Daniel Popescu
Duminica, 29.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a scăpat cu câteva arsuri după ce monopostul Haas s-a rupt în două la impactul cu barierele de pe marginea circuitului și a explodat la scurt timp după statul cursei din Bahrain.

Romain Grosjean a suferit duminică unul dintre cele mai grave accidente din ultimii ani în Formula 1, la numai câteva secunde după startul cursei din Bahrain.

Pilotul echipei Haas a virat brusc spre partea dreaptă a circuitului, s-a acroșat ușor de Daniil Kvyat, iar monopostul Haas s-a lovit violent de barierele metalice de protecție de pe marginea circuitului. În urma impactului, monopostul Haas s-a rupt efectiv în două părți, iar carburantul a explodat pur și simplu.

După aproximativ 15 secunde, Grosjean a reușit să iasă singur din monopost și a fost luat în primire de comisari și de echipa medicală care a sosit în scurt timp la locul accidentului. Ulterior, el a fost transferat la centrul medical al circuitului.

"Grosjean are câteva arsuri minore pe mâini și glezne, dar altfel este în regulă. Acum este cu doctorii", a anunțat echipă americană în cadrul unui comunicat de presă.

Comentarii (6)

  • Mă întreb cum de ăștia de la Telekom Sport 3 HD spuneau că F1 vă începe la ora 17:00, iar la 16:55 când am intrat pe acel canal, f1 era deja în Red Flag!
    Îi doresc recuperare rapidă lui GrosJan și să-i mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău!
    15 4
  • Incredibil accident !! Omul asta poate sa zica ca sa nascut a 2 a oara !!
    21 2
  • O cursă karmică. F1 n-a vrut să rămână datoare. O fi înțeles ceva?
    6 1
  • Jony Memonik
    Mister CrashJean si-a incununat cariera ajunsa la final cu unul dintre cele mai terifiante momente din F1.
    E si asta un mod de a ramane in istoria acestui sport, desi nu cel mai dorit, dar cu siguranta de acum numele sau nu va mai trece in anonimat.
    PS: eu am numarat mai mult de 30 sec cat a stat pilotul in flacari, dar probabil din cauza adrenalinei...insa fara Halo, acum era decapitat.
    9 2
  • Eu nici acum nu imi dau seama cum ii lipsea un papuc lui Grosjean. Am observat cand a sarit gardul. Incedibil de forte au fost acolo...
    4 0
  • @EU Acuma per bune, crezi ca a mai avut timp sa se si incalte??? :))
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru