Alguersuari, deposedat de punctul câştigat la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.08.2010
Jaime Alguersuari a fost penalizat cu 20 de secunde în clasamentul Marelui Premiu al Belgiei şi a pierdut punctul câştigat pe circuit.

Jaime Alguersuari a terminat pe locul 10 cursa de la Spa-Francorchamps după ce l-a depăşit pe Vitantonio Liuzzi cu numai trei tururi înainte de final, pe un circuit complet ud ca urmare a unei rafale de ploaie.

Depăşirea a avut loc în ultimul viraj al circuitului, însă comisarii de cursă au decis că spaniolul a tăiat aceasta şicană în timpul manevrei.

Considerând că a obţinut în acest mod un avantaj nedrept, pilotul Scuderiei Toro Rosso a fost penalizat cu 20 de secunde în clasamentul cursei şi a coborât până pe locul 13, pierzând astfel punctul câştigat, care i-a revenit lui Liuzzi.

Via | FIA

Comentarii (1)

  • sicanele taiate aduc,, + ,, sau ,, - ,,
    ar trebui sa analizeze situatia, in legatura cu esirile, sicanele, caci mai multi piloti au taiat sicanele. Din alte surse MSchum cere analiza situatiei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru