Alguersuari: “Duelurile pe pista, mai importante decat o victorie”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Jaime Alguersuari crede ca duelurile pe pista din timpul curselor sunt mai importante decat o victorie obtinuta din pole position.

Jaime Alguersuari a castigat in Malaezia primele sale puncte in Formula 1, iar pe circuitul de la Sepang a fost protagonistul unor dueluri spectaculoase in care a fost implicat si Michael Schumacher.

In acest context, pilotul Scuderiei Toro Rosso crede ca duelurile pe circuit au o valoare mai mare decat o victorie obtinuta din pole position care nu implica o lupta pentru suprematie.

“In acest moment nu avem un monopost capabil de victorii, asa ca trebuie sa luptam pentru puncte. Este singura sansa pe care o avem. In monopost sunt relaxat, dar agresiv, pentru ca stiu ca urmeaza sa ma lupt. Si asa sunt pilotii in general: nu ne place sa avem o cursa usoara. Cu siguranta ca toti vrem sa castigam, dar este mult mai distractiv sa lupti cu cineva si asa a fost pentru mine de cand eram in karting. Aceasta a fost intotdeauna mentalitatea mea, sa fiu agresiv si sa castig lupta”, a declarat spaniolul in cadrul unui interviu acordat echipei sale inaintea Marelui Premiu al Spaniei.

Via | Toro Rosso

Comentarii (2)

  • minte tanara
    Pai d-aia nu castigi curse stimabile
    0 5
  • @F1-zone
    stimabile, nu stii ca repetitia e mama invataturii? o sa ajunga el si acolo cand va avea masina si un plus de experienta, la care de altfel se referea si el
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru