Alguersuari, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Jaime Alguersuari a fost penalizat cu 5 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Italiei pentru ca a inlocuit cutia de viteze, insa decizia nu are efect asupra pozitiei sale de start.

FIA a confirmat sambata ca Toro Rosso a inlocuit cutia de viteze a monopostului lui Jaime Alguersuari, urmand ca tanarul pilot spaniol sa fie penalizat cu 5 pozitii pe grila de start intrucat unitatea nu a fost utilizata la 4 Mari Premii consecutive.

Totusi, decizia comisarilor de cursa nu are niciun efect asupra pozitiei pe grila a lui Alguersuari, intrucat spaniolul terminase calificarile pe ultima pozitia.

De asemenea, Toyota a confirmat a schimbat motorul lui Jarno Trulli, insa italianul nu va fi penalizat ca urmare a faptului ca mai are cel putin o unitate disponibila din cele 8 permise de regulament.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • @Domnule Daniel Popoescu
    Domnule Daniel Popoescu va rog daca vedeti cometnariul meu, spuneti ce stiti in legatura cu incidentul lui Lewis si daca e chiar pasibil de penalizare. Sa fiu io, in loc sa stea la boxe ca avea timpu bun, acuma poate primeste o penalizare de 5 pozitii. Comsarii lui Mosley abia au asteptat ocazia asta.
    0 0
  • *Popescu *comentariul
    ..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru