Alonso ar putea concura la Le Mans cu un Porsche 919 Hybrid alături de Hulkenberg

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso ar putea concura pentru Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de Nico Hulkenberg, potrivit presei italiene.

Esential 2015 este anul in care Fernando Alonso ar putea concura in Cursa de 24 de ore de la Le Mans
Fernando Alonso nu a anunţat încă oficial numele echipei pentru care va concura în sezonul 2015, însă a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru un contract multianual, iar destinaţia sa va fi în mod cert McLaren.

Un anunţ oficial întârzie doar pentru că McLaren nu a decis încă numele coechipierului său, însă spaniolul pare pregătit să-şi facă deja planuri şi în afara Formulei 1.

Potrivit publicaţiei italiene Autosprint, Alonso ar putea concura în vara anului viitor în Cursa de 24 de ore de la Le Mans la clasa de prototipuri LMP1 cu un Porsche 919 Hybrid.

Informaţiile sunt întărite de anunţul recent al celor de la Porsche potrivit căruia vor alinia la startul celebrei curse de anduranţă un al treilea prototip 919 Hybrid. Până în prezent, germanii au anunţat doar unul dointre cei trei piloţi care vor urca la volan, în persoana lui Nico Hulkenberg, unul dintre piloţii echipei Force India. Prin urmare, Alonso ar urma să facă echipă cu Hulkenberg şi cu un al treilea pilot care nu a fost încă nominalizat.

Cu toate acestea, nu este încă cert dacă McLaren ar accepta să-l lase pe Alonso să concureze la Le Mans, cunoscut fiind faptul că echipa britanică are o politică restrictivă pentru piloţi în această privinţă.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • isi face omul planuri de retragere, pregateste usa din spate, just in case ...
    5 12
  • dar ce face daca nu da satisfactie la LM? Merge in WRC?
    6 8
  • Ferrari
    Se putea sa nu se imprastie si pe aici punctul, chiar m-am mirat cand am intrat prima data si nu am vazut nici o elucubratie dfrustrata postat de el......
    10 3
  • mobius
    Oare si Hulkenberg isi pregateste "retragerea pe usa din spate"? Vorbe de doi lei spuse de cineva care ste cam rau cu etajul. Pacat, eforturile pentru intretinerea (in mod cu totul nejustificat) unui sentiment de ura atat de puternic ar putea fi folosite in scopuri mai nobile.
    11 3
  • inca o data tradare fata de ferrari. Mclaren, acum Porsche ... Nu mai vrea sa il intreaca pe Schumacher, acum se viseaza Senna cu McLaren Honda si Porsche (lui Senna ii placea Porsche nu Ferrari)
    4 13
  • Este clar, se retrage din F1.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru