Alonso doboara suprematia Brawn GP la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Fernando Alonso a stabilit luni cel mai bun timp pe circuitul de la Jerez, reusind sa opreasca suprematia celor de la Brawn GP din ultima perioada.

Pentru prima oara dupa ziua de miercuri, dominatia celor de la Brawn GP in cadrul testelor din aceasta iarna a luat sfarsit. Numele echipei care a reusit aceasta performanta este Renault, in ciuda faptului ca francezii au intampinat mai multe probleme tehnice pe parcursul saptamanii trecute.

Fernando Alonso a reusit insa un timp de 1:18.343 cu numai doua minute inainte de finalul programului, surclasandu-l pe Rubens Barrichello cu 55 de sutimi.

Desi s-au vazut invinsi de fosta campioana mondiala, Brawn GP a continuat sa aiaba prestatii foarte bune, atat prin Rubens Barrichello, cat si prin Jenson Button. Echipa condusa de Ross Brawn a monopolizat locurile 2 si 3 ale clasamentului in aceasta zi, englezul fiind cu aproximativ o jumatate de secunda mai lent decat coechipierul sau brazilian.

McLaren Merccedes a continuat evolutiile dezamagitoare din aceasta perioada, Lewis Hamilton obtinand un modest loc 4 la capatul celor 83 de tururi parcurse luni. Campionul mondial a fost cu peste o secunda mai lent decat Alonso, insa a reusit sa se claseze in fata lui Nico Rosberg, care a incheiat plutonul celor 5 piloti care au testat luni la Jerez.

Iata clasamentul complet al zilei de luni:

 Loc  Pilot  Echipa  Timp  Tururi
 1  Alonso  Renault  1:18.343  99
 2  Barrichello  Brawn GP  1:18.398  62
 3  Button  Brawn GP  1:18.892  12
 4  Hamilton  McLaren  1:19.513  83
 5  Rosberg  Williams  1:19.783  123
Taguri: Jerez, teste

Comentarii (17)

  • da!
    succes Alonso!:)
    0 0
  • yes.....
    cine altcineva putea devansa pe brown gp decat alonso....go go goooo alo
    0 0
  • ctlnmihai
    @admin
    Dezamagitor pentru pretentiile echipei McLaren Mercedes in general insa fata de testul de la inceputul lunii martie de pe acelasi circuit reprezinta un mic pas inainte
    0 0
  • nimic pentru renault
    puncte pentru constructor ? Renault a fost masina . nu?
    0 0
  • renault
    din 1999 Renault este singura echipa care a intrerupt sirul fantastic de titluri,la constructori,ai celor de la Ferrari,asa ca,ma astept sa aiba performante remarcabile in acest sezon;)
    0 0
  • grila
    nu s-a punctat nici pt BGP /barrichelo dimineata,banuiesc ca nu se incadreaza in grila..desi,e ciudat ca mclaren primeste puncte pt acel dispozitiv,in fine
    0 0
  • mda...
    sa inteleg k nu se da puncte pentru aceste teste...pacat:(..bafta tuturor
    0 0
  • firicel zice...Spiritul de competitie sa dus cu criza
    Daca ne luam dp premii sa dus spiritul de competitie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............
    Ce Brown ,ca poate in Australia dau in bara .NU e echipa de grupa Platinum,prea multii acolo.Am discutat si cu alti useri ,nu mai e competitie ci doar vanare,ma las de concurs cat sant in glorie.
    0 0
  • scuderia
    da,bafta multa:)
    0 0
  • @diesel08
    Cam poluezi!!!!:)) nu crezi?
    0 0
  • ctlnmihai
    Alonso doboara suprematia Brawn GP la Jerez
    important e sa participi ... oricum tot intrand pe site ,personal am mai invatat cate ceva:))
    0 0
  • simo...
    nu trebuie sa te simti vexat:)daca vrei sa te retragi,nu sta prea mult pe ganduri;)
    0 0
  • in fine...
    au inceput sa bage niste benzina in carutele alea numite Brawn GP. Pai daca i-a facut Alonso, sa vedeti ce-o sa se intample cand intra Ferrari in pista!
    0 0
  • alonso
    S-a spart ulciorul celor de la brawn gp?¿?¿
    0 0
  • @offtopic. se simte criza
    Premii de etapa
    Locul 1: 200 RON
    Locurile 2-5: Tricouri Automarket-F1 Champ
    Premii finale
    Locul 1: Weekend all-inclusive la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei 2010 pentru doua persoane 1)
    Locurile 2-20: Tricouri F1 Champ - Automarket Team.
    0 0
  • carute?:)
    pai,n-ar fi fost rau sa intre si ferrari in "pista",deocamdata cu noua masina la jerez n-au ajuns sub 1'20!( F. Massa Ferrari F60 1'20''238 ).Iar Alonso nu e chiar oricine:)
    0 0
  • @KalEl...ai dreptate...penurie mare !
    Asa se intampla in criza...se scad mai intai cheltuielile...indiferent de cat sunt veniturile! Acum putem spune, ca cei care vor sa continuie acest joc, o fac doar din pura placere si hobby, fara sa conteze castigul...Intrebarea este cat timp de a sta pe net/site va mai fi alocat de fiecare user...astfel incat sa aiba rabdare in a-si schimba itemii intr-o ordine rezonabila vis-a-vis de aparitia stirilor. Cred ca seara cand venim de la serviciu sau la cateva zile ne vom putea informa despre ce se intampla in Formula 1, deoarece trebuie sa ne gandim cum sa depasim aceasta criza...!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru