Alonso exclude o clasare pe podium în Spania

de Daniel Popescu
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a exclus posibilitatea de a termina pe podium Marele Premiu al Spaniei în faţa propriilor suporteri.

Esential 4 este locul ocupat de Ferrari in clasamentul constructorilor
Ferrari a obţinut în etapa precedentă din China primul podium din acest debut de sezon, element care oferă speranţe fanilor că echipa este pe drumul cel bun. În plus, echipa a fost nominalizată de oficialii de la Mercedes drept principalul rival în lupta pentru titlul mondial.

Cu toate acestea, Fernando Alonso a avertizat că şansele de a repeta performanţa şi în Marele Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni sunt practic aproape nule. Spaniolul a sugerat chiar că rezultatul din China a fost mai degrabă o întâmplare.

"Nu putem începe weekendul cu gândul că vom fi pe podium sau că putem câştiga cursa. Asta ar însemna să creăm obiective false pentru toţi cei care vin aici. Am terminat poe locurile nouă şi 10 în Bahrain, am obntinut un podium în China pentru că unele lucruri au funcţionat corect în acea duminică, dar asta nu înseamnă că suntem în postura de a lupta pentru podium şi aici", a declarat dublul campion mondial.

Nu putem începe weekendul cu gândul că vom fi pe podium sau că putem câştiga cursa.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Declaraţiile sale vin după ce presa italiană a speculat că o greşeală de design pentru monopost este cauza rezultatelor modeste înregistrate de echipă în primele trei curse.
Pe de altă parte, Alonso este încrezător că noul şef Marco Mattiacci va corecta unele greşeli comise de echipă în ultimii ani şi consideră că lipsa de abilităţi tehnice reprezintă, de fapt, ceva pozitiv.

"Mattiacci va face schimbările necesare. Sper că este un lucru pozitiv pentru Ferrari pentru a merge înainte şi pentru a îmbunătăţi anumite lucruri, pentru a corecta unele greşeli istorice pe care le-am făcut în trecut şi vom avea această abordare proaspătă. Nu va influenţa lucrurile de natură tehnică pentru că nu este inginer. Sper ca asta să ajute Ferrari", a adăugat el.

Via F1Zone

Comentarii (4)

  • "Alonso exclude o clasare pe podium în Spania"

    Alonso si clasarea pe podium se exclud reciproc ...
    Alonso si-a educat fanii sa nu mai astepte prea mult de la el. Rezultatul e ca atunci cand ia un loc trei (care in mod normal e esec lamentabil pentru Ferrari) fanii fanii crapa de bucurie in loc sa-l jeleasca huleasca
    8 13
  • deci ii pacaleste sa se bucure. Atunci ar fi un bun psiholog pentru oamenii de multumiti de viata si rezultatele lor
    1 2
  • *NEmultumiti (in loc de "de multumiti")
    2 1
  • cred ca Alonso este constient ca si Kimi de performantelele masini ,dar Alonso este ,,mai vocal,, in declaratii decit Kimi punind de altfel presiune pe ,sefii Ferrari .FORTZAA ROSOOO
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru