Alonso şi-a lansat propria expoziţie de Formula 1 la Madrid

de Daniel Popescu
Marti, 03.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a expus toate monoposturile cu care a concurat pe parcursul carierei în cadrul unei expoziţii inaugurate marţi la Madrid.

Esential 12 monoposturi sunt expuse la expozitia lui Fernando Alonso
4 karturi a expus Fernando Alonso in cadrul expozitiei
32 de lei este pretul aproximativ de intrare la expozitia lui Fernando Alonso de la Madrid
Fanii lui Fernando Alonso au posibilitatea de a vedea toate karturile şi monoposturile cu care actualul pilot al Scuderiei Ferrari a concurat pe parcursul carierei sale în cadrul unei expoziţii speciale deschise la Madrid.

Amplasată în Centrul de Expoziţii şi Arte din Madrid, expoziţia beneficiază de nu mai puţin de şase zone distincte, care acoperă o vastă parte a carierei spaniolului.

În prima zonă, fanii vor putea admira cele patru tipuri de karturi în care Alonso şi-a început cariera, pentru ca în a doua zonă să fie expuse cele 12 monoposturi cu care a concurat în Formula Nissan, Formula 3000 şi Formula 1, inclusiv cele de la Minardi, Renault, McLaren şi Ferrari.

În cea de-a treia zonă a fost amplasat un circuit virtual unde sunt afişate principalele performanţe obţinute de Alonso în carieră, iar a patra zonă este una multimedia, care include experienţe audio-vizuale inedite.

În a cincea zonă sunt expuse diverse elemente esenţiale din Formula 1, cum ar fi volanul unui monopost sau componente de natură aerodinamică, în timp ce în a şasea zonă fanii îl vor asculta pe Alonso vorbind despre cele mai importante performanţe din carieră.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 3 decembrie 2013 - 4 mai 2014, iar un bilet de intrare costă 7 EUR (aproximativ 32 lei).

Via Fernando Alonso Collection

Comentarii (3)

  • Recent am vazut stire despre expozitie de masini ale lui Ion Tiriac, acum Alonso organizeaza o expozitie.
    Mi-ar placea sa aud cum ca banii adunati in urma expozitiei sunt folositi pentru ajutorarea unor copii orfani sau care au probleme de sanatate.

    Nu sunt impotriva ca cineva poate deveni bogat in urma activitatii care o desfasoara. Totusi ei sunt niste norocosi, chiar daca au muncit mult pentru asta. Ar fi cel putin straniu daca banii de pe urma expozitii i-ar strange tot in contul personal

    Ar putea face pe cineva fericit, cel putin pentru un moment scurt
    9 1
  • meseriasii
    N-ai sa vezi la tiriac asa ceva, n-am sa merg la vreo expozitie de-a sa nici daca expune extraterestri vii, nesimtitul se plimba insotit de masini private cu girofare, intamplator am vrut sa il depasesc si am fost bagat la mantinela de doua ml-uri, sa-i fie rusine, si lui si celor care ii permit asemenea sfidare. Mai este vadim tudor care merge insotit astfel dar macar ala e parlamentar, romania, tara de doua parale
    5 0
  • bbrunes
    Din cate stiam, Alonso este ambasador UNICEF, deci cu siguranta banii de pe urma acestei expozitii vor merge si in aceasta directie..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru