Aplicatia de live-timing pentru F1, disponibila pe Apple iPad

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Aplicatia oficiala de live-timing oferita pentru cursele de Formula 1 este disponibila acum si pe noul dispozitiv iPad lansat recent de Apple.

Fanii Formulei 1 aflati permanent in miscare au de mai mult timp la dispozitie o aplicatie de live-timing disponibila pentru telefonul iPhone produs de Apple, prin intermediul caruia pot fi conectati permanent la ultimele evenimente din Marele Circ.

Dupa succesul inregistrat pe parcursul anului trecut, aplicatia a fost lansata acum si pentru iPad, cel mai nou dispozitiv fabricat de producatorul american Apple.

Aplicatia se bazeaza pe serviciul furnizat si pe site-ul oficial al Formulei 1, insa ofera utilizatorilor cateva servicii suplimentare inedite. Cel mai atractiv dintre acestea este harta in format 3D, care permite utilizatorului sa vizualizeze grafic in timp real pozitia fiecarui pilot pe circuit. De asemenea, utilizatorul poate urmari evolutia unui anumit pilot pe tot parcursul cursei, iar iPad are si avantajul unei rezolutii mult mai mari a ecranului, de 9.7", apropiata de cea a unui netbook obisnuit.

Numele complet al aplicatiei este Formula One Timing and Track Positioning Application si poate fi achizitionata pentru 33 de dolari.

Via | James Allen | Foto: James Allen

Comentarii (1)

  • O am...
    ...si trebuie sa va spun fratilor ca FACE TOTI BANII, E MEGA-TARE! Ai, pe langa pozitia pe pista a tuturor pilotilor in timp real, inclusiv declaratii, stiri, posibilitatea de a schimba unghiul de vizualizare al circuitului, detalii despre vreme, circuite si cursele trecute cu clasamentele complete... ce sa mai... e FOAAARTE TARE!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru