Barrichello a câştigat apelul împotriva Google

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.10.2010
Rubens Barrichello va primi 137.000 de euro din partea Google după ce compania americană a refuzat să şteargă mai multe profiluri false cu numele său de pe o reţea de socializare.

În urmă cu mai mulţi ani, Rubens Barrichello a dat în judecata filiala din Brazilia a companiei americane Google. Brazilianul a ales această cale după ce Google a refuzat în mai multe rânduri să şteargă mai multe conturi false purtând numele său de pe reţeaua de socializare Orkut deţinută de compania care activează pe internet.

În luna noiembrie a anului trecut, justiţia din Sao Paulo i-a dat dreptate pilotului Williams, însă Google a făcut apel, iar decizia finală şi irevocabilă a fost anunţată abia în această săptămână. Justiţia braziliană a considerat că imaginea lui Barrichello a fost prejudiciată de refuzul Google de a îndepărta mai multe fotografii trucate şi a somat compania să plătească daune morale în valoare de 188.000 de dolari (137.000 de euro).

Orkut este o reţea de socializare deţinută de Google şi cvasi-necunoscută în Europa, însă aceasta este foarte populară în rândul utilizatorilor de internet din America de Sud.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru