Barrichello: "Brawn GP va fi surpriza sezonului"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Rubens Barrichello considera ca Brawn GP va reprezenta surpriza sezonului 2009 dupa ce echipa lui Ross Brawn a dominat autoritar testele de la Barcelona din aceasta saptamana.

Barrichelo si Jenson Button au reusit sa atraga toata atentia pe circuitul de la Catalunya, cei doi piloti stabilind cei mai buni timpi in zilele de miercuri si joi.

Chiar daca timpii pot fi inselatori in cadrul testelor, Barrichello este increzator ca echipa va repeta aceste performante si in timpul evenimentelor oficiale.

"Cheia succesului este munca de echipa si increderea pe care aceasta o are in cei doi piloti. Cred in mine insumi si in Button ca putem fi in topul listei, chiar daca exista multi piloti buni in Formula 1, iar echipa a facut o treaba fantastica pentru a produce o masina buna. In acest moment, tot ce as spune m-ar pune sub presiune pentru primele curse. Tot ce pot sa confirm este ca avem o masina buna, ca avem un motor bun si ca vom fi surpriza anului".

Brazilianul a admis insa ca echipa trebuie sa continue munca la acelasi nivel pentru a-si putea mentine competitivitatea pe tot parcursul anului. "Nu vreau sa cred ca toata treaba pentru acest an s-a incheiat, dar am avut un start grozav.

Este vorba despre un grup care a produs o masina buna si toate astea dupa multe luni complicate. Baietii buni au muncit foarte mult pentru masina, dar acum trebuie sa continuam in acelasi ritm. Cred ca avem sanse bune sa surprindem cu aceasta masina".

Comentarii (1)

  • pare foarte posibil acum...
    ...desi nimic nu poate fi batut in cuie 100% in perioada asta, inainte de prima cursa. Eu personal nu mi-as abate atentia nici de la Toyota !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru