Barrichello, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Rubens Barrichello va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu al statului Singapore dupa ce a inlocuit cutia de viteze a monopostului BGP001.

Suspiciunile legate de cutia de viteze a monopostului pilotat de Barrichello planeaza de la Marele Premiu al Belgiei, cand brazilianul a suferit o scurgere de ulei chiar in finalul cursei.

Brawn GP a decis ulterior sa mentina cutia de viteze in monopost si in Italia, acolo unde Barrichello a reusit sa treaca primul linia de sosire. Cu toate acestea, inginerii au considerat ca riscul ca unitatea sa cedeze in Singapore este prea mare, astfel ca brazilianul a inlocuit cutia de viteze inainte de calificari.

In urma acestei decizii, Barrichello va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start, eveniment ce i-ar putea afecta in buna masura sansele de a se apropia in clasamentul general de coechipierul sau Jenson Button.

Via | Brawn GP

Comentarii (2)

  • Sponsori
    Incepe sa se coloreze si monopostul celor de la Brawn GP :D
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mikahakkinen
    Canon este doar in cursa din Singa, Virgin pana la sfarsitul sezonului, vor pleca la Manor parca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru