BBC revolutioneaza transmisiile online

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
BBC a anuntat marti programul transmisiilor din Formula 1 in sezonul 2009, dezvaluind si modul in care va trata mediul online.

Postul britanic de televiziune BBC a obtinut drepturile de transmisie a curselor din F1 pe o perioada de 5 ani pe teritoriul Marii Britanii.

Pe langa transmisiile clasice pe ecranele televizoarelor, BBC isi propune sa revolutioneze interactivitatea cu telespectatorii prin intermediul platformei online.

Streamingul online se va realiza prin intermediul player-ului iPlayer si, pentru prima oara in istorie, fanii Formulei 1 vor beneficia de transmisii HD.

Cele mai interesante facilitati sunt insa posibilitatea de a urmari mai multe streaminguri video simultan si oferta bogata de clipuri video ce vor fi publicate la finalul fiecarei curse. In plus, pe langa imaginile video, vor exista sesiuni de comentarii live, stiri si analize care sunt deja disponibile pe site-ul televiziunii.

In mod oficial, streamingul va putea fi accesat numai de catre persoanele cu rezidenta in Marea Britanie, insa anul trecut transmisiile au putut fi vizionate si in alte tari in ciuda unor restrictii similare.

Taguri: BBC

Comentarii (4)

  • firicel zice...
    Sper sa vedem stream live ,evenimentele din wekend-urile Marelui Circ pe BBC free:)) ITV gasit anul trecut
    0 0
  • florin
    serviciul iplayer penrtru materiale video este restrictionat doar pentru ip-uri din Marea Britanie

    iar transmisiile paralele nu sunt o noutate au facut asta si la olimpiada, puteai vedea reluari sau competitii care se desfasurau in acelasi timp.
    0 0
  • Internauti
    Daca cumparam un proxy din Anglia o functiona?
    0 0
  • da, chiar...
    ...taaaaare as fi curios sa stiu CUM putem vedea si noi, "muritorii de rand" transmisia celor de la BBC! Stie cineva vreo solutie, link, ceva? JUUUR ca o sa innebunesc daca-i mai ascult un sezon pe cei de la TVR!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru