Clarkson, May și Hammond nu vor putea avea o nouă emisiune auto. BBC a activat clauza de neconcurență

de Bogdan Mirică
Joi, 09.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BBC a activat o clauză de neconcurență stipulată în contractul celor trei foști prezentatori Top Gear: Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Există însă și o soluție de rezervă.

După despărțirea de Top Gear, despre celebrul trio format din Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond s-a tot vehiculat că pregătește revenirea.

Mai multe publicații tabloide din Marea Britanie chiar au vehiculat că un show rival pentru Top Gear ar putea fi difuzat de televiziunea ITV. BBC și-a făcut însă temele și a activat o clauză de neconcurență din contractele celor trei.

Se pare că și Clarkson, și Hammond și May au acceptat să semneze un contract în care era stipulat că cei trei nu vor putea fi protagoniștii unui show de televiziune cu specific auto, timp de doi ani de la despărțirea de BBC. În aceste condiții există tot mai multe zvonuri care susțin că cei trei ar putea semna cu o rețea de televiziune online, cum sunt Netflix și Amazon Prime.

Esential 2017 este anul în care vechiul trio Top Gear ar putea avea o emisiune auto la un post rival.
Ar fi o lovitură puternică pentru BBC, având în vedere că britanicii se străduiesc să găsească o echipă care să le ia locul.
A fost ales deja liderul trio-ului, Chris Evans, dar în acest moment se susțin audiții pentru celelalte două personaje. Chiar și așa, celor de la BBC le va fi foarte greu să adune șase milioane de telespectatori, așa cum s-a întâmplat în cazul ultimului episod Top Gear cu vedetele consacrate.

Comentarii (7)

  • Chuck Norris
    Ce handicapati astia de la BBC...
    12 12
  • Bine fac aia de la BBC.

    I s-o urcat la cap la bosorogu ala din mijloc (poza de mai sus). Trateaza pe cei care il ajutau la emisiune ca pe niste sclavi.
    15 23
  • Ii da afara, dar nu au voie sa faca altceva similar 2 ani, deci vor trebui sa se reprofileze ca sa nu moara de foame, eh nu chiar, la cate milioane de vizionari au avut pana acum.
    13 4
  • Ma ofer sa-i iau la coasa pentru o saptamana, le dai 200lei pe zi la fiecare si mancare !
    12 6
  • N-au voie la TV in UK, dar asta nu inseamna ca nu se pot muta pe Netflix sau alt mediu, in care pot avea oricum mai multa libertate de creatie si un public potential mare.
    4 0
  • @lorinczi.thomas

    Copile, ai sa razi dar clauza asta de neconcurenta exista si la noi in marile companii. Si inca ceva, din cate stiu eu doar Clarkson a fost dat afara, ceilalti doi puteau continua emisiunea daca ar fi dorit. Nu te astepta ca o companie sa-ti plateasca o lefa buna (in cazul lor enorma!) si sa fie numai cum vrei tu.
    2 0
  • AndreiRN
    Lovitura cea mai mare are fi ca Rusia sa le ofere oportunitatea de a isi continua showl la ei acasa si de acolo se va transmite mondial,
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru