BMW continua negocierile pentru vanzarea echipei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.08.2009
Constructorul german este in negocieri cu mai multe parti interesate de preluarea echipei BMW-Sauber, potrivit unei surse citate de publicatia Auto Motor und Sport.

Viitorul echipei BMW-Sauber in Formula 1 ramane in continuare incert, la doua saptamani dupa ce constructorul german a anuntat ca se va retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon.

Desi in ultima perioada oficialii echipei nu au mai oferit niciun fel de informatii, publicatia germana Auto Motor und Sport citeaza o sursa din interiorul echipei, care confirma ca BMW-Sauber este in continuare in negocieri pentru vanzarea echipei.

Sursa nu a dorit sa ofere amanunte despre identitatea sau numarul partilor interesate, insa sustine ca BMW cauta cea mai buna solutie pentru ca angajatii fabricii de la Hinwil (Elvetia) sa fie asigurat.

Initial, BMW a incercat sa ii vanda echipa fostului proprietar Peter Sauber, insacele doua parti nu au reusit sa ajunga la un acord financiar.

Via | Auto Motor und Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru