BMW nu comenteaza eventuala interzicere a KERS

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.04.2009
Mario Theissen a refuzat sa comenteze speculatiile referitoare la o eventuala interzicere a sistemului KERS incepand din sezonul 2010.

Flavio Briatore a afirmat la finalul saptamanii trecute ca toate echipele din Formula 1 vor propune in cadrul FOTA interzicerea sistemului KERS incepand din sezonul viitor.

Declaratiile sale au fost insa privite cu suspiciune, intrucat BMW se numara printre cei mai aprigi sustinatori ai acestei tehnologii.

Rugat sa comenteze afirmatiile lui Briatore, Mario Theissen, seful departamentului de motorsport al BMW, a evitat sa dea un raspuns transant pe aceasta tema: "Nu vreau sa comentez asta, dar nimic nu este decis", a declarat oficialul german la Sakhir.

Informatiile despre potentiala interzicere a sistemului KERS vin in contextul in care presedintele FIA, Max Mosley, a reiterat importanta introducerii tehnologiei in Formula 1, obiectivul fiind exportarea ulterioara a acesteia in industria auto.

Pana in prezent, numai patru dintre cele 10 echipe au utilizat sistemul KERS: Ferrari, Mclaren, BMW-Sauber si Renault. In plus, singurii piloti care au utilizat KERS in toate cursele acestui sezon sunt Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Nick Heidfeld.

Via | F1way

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru