BMW-Sauber nu intelege motivele declinului din 2009

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.07.2009
Mario Theissen a marturisit ca nu intelege foarte bine motivele pentru care BMW-Sauber a inregistrat performante atat de slabe in acest an, insa sustine ca echipa are in continuare sprijinul companiei germane.
BMW-Sauber nu intelege motivele declinului din 2009

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Motive
    1. Masina desenata prost
    2. Au lucrat prea mult la Kers
    3. Au abandonat masina de anul trecut.
    4. Au desenat masina in jurul Kers cand trebuiau sa faca exact opusul.
    5. Se cred prea meseriasi.
    0 0
  • Rococo
    Masina de anul trecut mi s-a parut cam prea inzorzonata, prea 'lucrata". Probabil tehnicienii echipei sunt genul de oameni perfectionisti care pornesc greu (inteleg destul de tarziu cum trebuie facut sau poate, din lipsa de idei, cauta sa se inspire de la altii), urmand sa se piarda apoi in detalii care nu aduc castiguri prea mari. E, cred, nevoie de o minte limpede, care sa distinga clar obiectivele. Ma mira ca BMW mai are rabdare, mai ales ca recuperarea ramanerii in urma in conditiile micsorarii drastice a bugetelor, cu aceasta echipa, nu cred ca este posibila.
    0 0
  • BMW
    Ce atata analiza...lucrurile sunt simple:orice BMW e desenat in jurul unui cocalar,ceafa groasa... etc,cum niciunul dintre pilotii BMW nu sunt conform standardului amintit...de unde performanta? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru