BMW-Sauber nu renunta la planurile pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.10.2009
BMW-Sauber continua sa forteze patrunderea pe grila de start a sezonului 2010, echipa sperand ca Williams va accepta in cele din urma prezenta a 14 echipe in Formula 1.

BMW-Sauber a fost cumparata de fondul de investitii elvetian Qadbak, insa Lotus F1 Team a primit locul echipei germane pe grila de start a sezonului 2010.

Singurele sperante ale echipei fondate de Peter Sauber se leaga in prezent de retragerea uneia dintre cele 13 echipe sau de acceptul unanim al rivalilor pentru expansiunea grilei de start la 14 echipe.

Desi Williams a anuntat ca va bloca tentativa de a mari grila de start, Mario Theissen, seful departamentului de motorsport al BMW, a dezvaluit la Interlagos ca echipa sa continua sa fata presiuni pentru a fi acceptata in competitie ca a 14-a echipa. Oficialul german spera ca Williams va fi in cele din urma convinsa sa isi schimbe pozitia, mai ales ca planurile echipei sale sunt practic in stand-by in acest moment.

Intrucat viitorul echipei este incert, BMW-Sauber nu poate semna contracte de sponsorizare pentru sezonul urmator, iar pilotii sunt la randul lor reticenti sa negocieze sosirea la echipa.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru