Bottas speră să-și prelungească contractul cu Mercedes: "Cel mai bun argument este să câștig cât mai multe curse"

de Daniel Popescu
Marti, 13.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas este optimist că își va prelungi contractul cu Mercedes pentru sezonul 2019 și afirmă că cea mai bună metodă să-și convingă șefii este să obțină cât mai multe victorii.

Valtteri Bottas va concura pentru Mercedes și în sezonul 2018, după ce echipa i-a prelungit contractul inițial cu încă un an. Finlandezul a obținut anul trecut 3 victorii, iar acum speră să aibă un parcurs suficient de bun pentru a-i convinge pe oficialii Mercedes să-i ofere un nou contract pe termen lung.

În plus, Bottas afirmă că se înțelege bine cu coechipierul său Lewis Hamilton, chiar dacă acesta își arogă practic statutul de pilot de numărul 1.

"Pentru mine este bine ca Hamilton să continue. Rezonez bine cu el, este un pilot rapid și reprezintă o provocare. Cel mai bun argument pentru un nou contract este să câștig cât mai multe curse posibil", a declarat el pentru publicația britanică Mirror.

Contractul lui Hamilton urmează să expire de asemenea la sfârșitul sezonului 2018, însă echipa consideră că prelungirea acestuia reprezintă mai degrabă o simplă formalitate. Nu același lucru se poate spune însă despre Bottas, în contextul în care există speculații că Mercedes este interesată, printre alții, și de serviciile lui Daniel Ricciardo.

Via Mirror

Comentarii (5)

  • Nope, cel mai bun argument e sa iei numai locuri 2 (presupunand ca pe 1 e colegu'). Daca te incapatanezi, te duci dupa Rosberg.
    15 12
  • Sunt destui peste el care ar merita sa conduca cea mai buna masina (sper ca anul asta sa fie mai aproape, chiar egal Ferarri).
    2 12
  • DariusF1
    @joynt, gresit, frate !!! Valtteri Bottas va trebui sa castige curse pentru Mercedes, nu ptr ca sa se bata la titlul, intelegi ?! Important ca Hamilton si Bottas sa faca impreuna o echipa, asa cum va face Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen impreuna o echipa, sa castige Raikkonen si Vettel ptr Ferrari, iar altii ptr Mercedes, poate o sa avem anul asta o mare finala, 4 piloti care se bat ptr un titlu mondial !
    4 3
  • DariusF1
    Rosberg si Hamilton nu aveau o relatie foarte buna, ptr ca nu au fost prieteni, au fost rivali, dar amandoi au facut ceva ptr Mercedes, sa castige curse, si uite, Mercedes a castigat 19 curse, si a batut un record nou, a batut recordurile echipei McLaren si Ferrari care a castigat in 1988 15 curse, iar in 2004 Ferrari tot a castigat 15 curse, ambii echipe au cate 15 curse, sunt la fel, dar diferite perioade, insa Mercedes a batut record mare, 19 CURSE PE FIECARE ETAPA, HAMILTON A CASTIGAT 10 CURSE, IAR ROSBERG 9 CURSE, VA VINE SA CREDETI CUM A REUSIT MERCEDES SA BATA ASA LA UN RECORD NOU ?!
    1 1
  • DariusF1
    Mercedes a batut recordul in anul 2016, in aceea perioada unde ambii piloti de la Mercedes s-au batut la titlul mondial
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru