Bourdais, confirmat la Peugeot pentru cursa de la Le Mans

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.06.2009
Sebastien Bourdais va concura pentru Peugeot in cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie, alaturi de Marc Gene, Christian Klien, Alexander Wurz si Frank Montagny.

Constructorul Peugeot a confirmat miercuri seara linia de piloti cu care va incerca sa castige celebra cursa de 24 de pe legendarul circuit de la Le Mans.

Printre acestia se numara si Sebastien Bourdais, actualul pilot al Scuderiei Toro Rosso, francezul reusind de altfel sa ocupe locul 2 in aceasta cursa in urma cu doi ani. Bourdais va fi acompaniat in masina cu numarul 8 de catre Stephane Sarrazin si Franck Montagny, fostul pilot de teste al echipei Toyota din sezonul 2007.

Masina cu numarul 7 va fi pilotata de catre Christian Klien, pilotul de teste al echipei BMW-Sauber, acesta urmand sa fie acompaniat de catre Nicolas Minassian si Pedro Lamy.

De asemenea, si Marc Gene, unul dintre pilotii de teste ai Scuderiei Ferrari, va lua parte la aceasta cursa, urmand sa-i aiba drept parteneri in masina cu numarul 9 pe David Brabham si Alexander Wurz, ultimul pastrand inca legaturi stranse cu Brawn GP, pe langa intentia de a deveni sef de echipa in sezonul 2010 pentru Superfund.

Bourdais si ceilalalti piloti de teste din Formula 1 vor concura la volanul unui Peugeot 908 HDi in incercarea de a castiga evenimentul, dupa ce in ultimii doi ani masina a terminat pe locul 2 in spatele unui Audi R10 TDI.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans va avea loc pe 13-14 iunie 2009.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Mda...
    Parca evenimentele unde participa pilotii se punctau ( mai ales ca aici e vorba de o celebra competitie auto)...
    0 0
  • @bogdan_197
    Anul trecut da. Insa in F1 CHAMP 2009 evenimentele care nu au legatura cu F1 nu se puncteaza in niciun fel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru