Bourdais va testa pentru Toro Rosso la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.02.2009
Un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso a confirmat ca Sebastien Bourdais va testa pentru echipa in cadrul testelor de la Jerez de saptamana viitoare.

Sansele lui Bourdais de a pilota si in sezonul urmator pentru Toro Rosso par sa primeasca un nou imbold, dupa ce echipa a anuntat prin intermediul unui purtator de cuvant ca pilotul francez se va afla in cockpit la testele de la Jerez de saptamana viitoare.

"Lucrurile arata destul de bine pentru Bourdais, iar o decizie finala ar trebui sa fie luata in curand", a declarat purtatorul de cuvant pentru publicatia online ManipeF1.com.

Testele de pe circuitul de la Jerez vor incepe luni, 9 februarie.

Toro Rosso a confirmat la inceputul lunii ianuarie ca Sebastien Buemi va pilota pentru echipa in acest an, singura incertitudine fiind numele coechipierul sau. Bourdais lupta pentru al doilea loc cu Takuma Sato, insa potrivit ultimilor informatii japonezii intampina probleme in gasirea unui sponsor care sa aduca bani pentru team-ul patronat de Dietrich Mateschitz.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru