Brawn confirmă că va fi înlocuit de Lowe la Mercedes

de Daniel Popescu
Vineri, 26.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a confirmat pentru prima oară că va fi înlocuit de Paddy Lowe la conducerea Mercedes, însă acest lucru se va petrece peste cel puţin şase luni.

Esential 6 louni este intervalul minim de timp in care Ross Brawn va mai fi seful Mercedes
Presa internaţională a speculat insistent la începutul acestui sezon că Mercedes îl va înlocui pe şeful Ross Brawn cu Paddy Lowe, proaspăt recrutat de la McLaren.

Deşi a negat în repetate rânduri aceste informaţii, Brawn a confirmat aceste informaţii într-un amplu interviu acordat publicaţiei germane Die Welt.

"Planul a fost stabilit mai mult pentru viitor. Ideea a fost ca rolul meu în echipă să se schimbe în timp, moment în care Lowe ar prelua mai multe responsabilităţi. Dar Lowe a venit mai devreme şi trebuie să ne regândim planurile iniţiale. Eu sunt responsabil, Lowe lucrează pentru mine, dar la un moment dat în viitor asta se va schimba", a declarat britanicul.

Voi lucra împreună cu Lowe în următoarele şase luni, poate chiar mai mult. Când se va petrece tranziţia, aceasta va fi una uşoară.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Presat să ofere un interval de timp în care se va petrece rocada la conducerea Mercedes, Brawn a afirmat că vor mai trece cel puţin şase luni până când Lowe va prelua funcţia de şef al echipei.

"Voi lucra împreună cu Lowe în următoarele şase luni, poate chiar mai mult.

Când se va petrece tranziţia, aceasta va fi una uşoară. Nu ştiu ce rol voi avea pe termen lung, dar există opţiuni variate. Îmi place echipa şi îmi plac oamenii", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (2)

  • cosmin
    cel mai bine ar fi sa revi la ferrari in lac la domelicali ca sef de echipa
    11 4
  • da, sa revina la ferrari , mai ales ca s-a intors si rorry byrne
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru