Brawn: "La Silverstone vom afla dacă am rezolvat problemele cu pneurile"

de Daniel Popescu
Vineri, 31.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că Mercedes va afla abia la Silverstone dacă a remediat măcar parţial problemele pe care le-a avut cu pneurile în acest debut de sezon.

Esential 4 pole positionuri a obtinut Mercedes in primele sase Mari Premii ale sezonului
Mercedes a obţinut la Monaco prima victorie din acest sezon în cel de-al patrulea Mare Premiu consecutiv în care a avut un pilot în pole position.

Chiar dacă la prima vedere acest lucru sugerează că echipa germană nu mai are probleme cu pneurile spate, şeful Ross Brawn admite că doar circuitul de la Silverstone poate confirma acest lucru prin prisma configuraţiei sale, întrucât la Monaco depăşirile sunt aproape imposibile.

Cred că pentru noi măsura adevăratului progres va veni la Silverstone, pentru că acesta este primul circuit cu adevărat dificil unde trebuie să vedem dacă putem îmbunătăţi situaţia pneurilor.

Ross Brawn
Sef Mercedes
"Am fost în pole position în mai multe curse înainte de testul cu Pirelli, iar acesta este un circuit uşor pentru pneuri. Cred că pentru noi măsura adevăratului progres va veni la Silverstone, pentru că acesta este primul circuit cu adevărat dificil unde trebuie să vedem dacă putem îmbunătăţi situaţia pneurilor", a declarat britanicul citat de jurnalistul Adam Cooper.

Brawn are însă cuvinte de laudă la adresa lui Nico Rosberg şi regretă că Lewis Hamilton nu a putut urca pe podium din cauza momentului ales pentru schimbarea pneurilor în cursa de la Monaco.

"Rosberg a avut o cursă grozavă.

Nu am reuşit să-l gestionăm aşa cum trebuie pe Hamilton la intrarea la boxe, iar asta este un mare păcat pentru că era într-o condiţie perfectă în acel moment şi cred că ar fi putut reuşi mai mult. În afară de asta a fost un weekend perfect", a adăugat el.

Via Adam Cooper

Comentarii (3)

  • Esti un campion al fair-playului ca si in perioada Ferrari pentru tine regulamentul este facut sa fie respectat de altii
    4 2
  • Altfel spus: la Silverstone vom afla daca a meritat sa furam fata de celelalte echipe. Rusinica !
    Desigur vom vedea cum stau si in cursa din Canada. Nu cred ca le-a folosit la ceva testul. Mononostul trebuie refacut in totalitate sau utilizat cu alte tipuri de pneuri.
    4 4
  • @pablo ai o bere de la mine ce sa ii faci cand are omu dreptate are eu sezonul asta nu mai ma astept la multe dar la anu sa vedem
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru