Brawn nu comentează speculaţiile despre revenirea la Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 25.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a avut un răspuns evaziv când a fost întrebat cum comentează speculaţiile potrivit cărora negociază revenirea la Ferrari în 2014.

Vom vedea, vom anunţa oamenii în timp util. Anul următor este unul interesant, aşa că vom vedea ce se întâmplă.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Publicaţia germană Auto Motor und Sport a relatat cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei că Ross Brawn a purtat negocieri cu Ferrari pentru a deveni şeful echipei în 2014 inj locul lui Stefano Domenicali.

Britanicul, despre care se vehiculează de mai multe luni că va părăsi Mercedes la sfârşitul anului, a refuzat însă să intre în detalii concrete despre viitorul său.

"Vom vedea, vom anunţa oamenii în timp util. Anul următor este unul interesant, aşa că vom vedea ce se întâmplă", a declarat el pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Esential 2 este locul pe care Mercedes a terminat sezonul 2013 in clasamentul constructorilor
În schimb, Brawn a fost mult mai cooperant cu presa când a vorbit despre locul doi ocupat de Mercedes în clasamentul constructorilor chiar în faţa celor de la Ferrari.

"Este un pas bun, dar trebuie să ne ştim măsura, pentru că Red Bull a dominat acest an.

Am făcut un pas înainte, dar mai avem unul de făcut. Pasul din acest an este încurajator, iar locul doi este foarte mulţumitor. Nico Rosberg nu a avut deloc un monopost stabil după lipsa de antrenamente pe uscat. Lewis Hamilton a fost în formă bună, iar cursa lui a fost în regulă până la problema cu Valtteri Bottas", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru