Brazilia va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2020

de Daniel Popescu
Joi, 10.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brazilia şi-a prelungit contractul pentru găzduirea curselor de Formula 1 până în sezonul 2020, urmând să construiască un nou paddock.

Esential 2015 este anul in care va fi inaugurat noul paddock
Brazilia a fost în pericol să piardă locul în calendarul Formulei 1 după expirarea contractului în sezonul 2014, ca urmare a faptului că Bernie Ecclestone era nemulţumit de condiţiile precare ale infrastructurii.

În cele din urmă, britanicul în vârstă de 82 de ani a ajuns la un acord cu primarul din Sao Paulo pentru prelungirea acordului până în 2020.

Una dintre condiţiile contractului este însă ca organizatorii să construiască un nou pitlane şi un nou paddock ce va fi poziţionat în dreptul liniei drepte care trece intre virajele trei şi patru. Prin urmare, este foarte posibil ca linia de start-sosire să fie de asemenea mutată în acest loc, însă noua construcţie va fi inaugurată abia pentru cursa din 2015.

Interlagos a debutat în calendarul Formulei 1 în sezonul 1972, atunci când a găzduit o cursă care nu conta în lupta pentru titlurile mondiale.

Un an mai târziu, circuitul a fost inclus în calendar cu drepturi depline şi a găzduit în total 30 de Mari Premii ale Braziliei.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Intrebarea este ce pilot brazilian va strange spectatorii an de an,
    Cu un contract pana in 2020, trebuiau sa asigure si pilotul, ranane Massa sau rasare cineva nou?
    Vom vedea ...
    Un lucru e sigur, dc Brazilia are circuit in calendar, va avea ai pilot pe grila
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru