Bridgestone aduce pneuri soft si supersoft in Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.07.2009
Bridgestone va oferi echipelor pneuri soft si super soft in Marele Premiu al Ungariei, considerand ca acestea ofera cea mai buna aderenta pentru circuitul de la Hungaroring.

Bridgestone a decis recent sa renunte la aducerea unor specificatii fundamental diferite pentru pneuri la urmatoarele patru curse, iar Hungaroring este prima dintre acestea.

Producatorul japonez va oferi astfel echipelor pneuri soft si supersoft pentru marele Premiu al Ungariei din acest weekend, considerand ca acestea sunt cele mai potrivite pentru natura circuitului.

"Aducem pneuri consecutive pentru Ungaria datorita configuratiei circuitului si a suprafetei alunecoase. Acesta este cel mai lent circuit permament pe care il vizitam pe parcursul sezonului, iar suprafata nu este suficicnet de agresiva pentru a genera caldura in pneuri".

"Pneurile soft si super soft lucreaza la cele mai scazute temperaturi din gama Bridgestone, iar acest lucru ajuta pilotii si echipele sa genereze caldura si sa obtina cea mai buna performanta de la ele", a explicat Hirohide Hamashima, directorul departamentului de dezvoltare a pneurilor din cadrul Bridgestone.

Compania nipona detine in Ungaria si o fabrica de pneuri lin localitatea Tatabanya, acolo unde produce cauciucuri atat pentru Formula 1, cat si pentru alte domenii.

Via | Bridgestone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru