Bridgestone introduce un nou tip de pneu soft

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 26.04.2009
Bridgestone a anuntat alocarea pneurilor pentru urmatoarele 4 curse, dezvaluind ca va introduce un nou tip de pneu soft pentru ploaie incepand cu Marele Premiu al statului Monaco.

Cursele din Malaezia si China au fost perturbate de ploaie, iar pilotii s-au plans de mai multe ori ca pneurile de ploaie oferite de Bridgestone nu ofera o aderenta suficient de buna.

Pentru a remedia aceasta problema, unicul furnizor de cauciucuri din Formula 1 a anuntat ca va introduce un nou tip de pneu soft intermediar pentru conditii de ploaie.

Noua configuratie va fi disponibila incepand de la Marele Premiu al statului Monaco si va oferi o aderenta mecanica superioara pe ploaie, insa Bridgestone avertizeaza ca pilotajul va fi in continuare mai dificil decat anul trecut din cauza noii configuratii a monoposturilor.

De asemenea, Bridgestone a publicat lista tipurilor de pneuri pentru urmatoarele 4 curse, Marele Premiu al statului Monaco urmand sa nu fie inclus in regula japonezilor din acest an de a oferi doua configuratii de pneuri complet diferite.

Iata alocarea pneurilor de la Marele Premiu al Spaniei pana la Marele Premiu al Germaniei:

 Cursa  Tip pneu 1  Tip pneu 2
 Spania  soft  hard
 Monaco  super soft  soft
 Turcia  soft  hard
 Marea Brianie  soft  hard
 Germania  super soft  medium

 

Via | Bridgestone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru