Buemi şi van der Garge ratează contractele cu Force India şi Caterham

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa internaţională susţine că Sebastien Buemi nu mai are nicio şansă să semneze cu Force India, în timp ce Giedo van der Garde a fost exclus din lupta pentru ultimul loc la Caterham.

Publicaţia elveţiană Blick a dezvăluit în prima zi a anului că Sebastien Buemi a fost informat de Force India că nu mai este în atenţia echipei pentru sezonul 2013.

Elveţianul nu a confirmat informaţia, însă sursa citată afirmă că noul obiectiv al acestuia este prelungirea contractului de pilot de rezervă cu Red Bull Racing.

Prin urmare, Jules Bianchi şi Adrian Sutil sunt singurii care au rămas în cursa pentru a face pereche cu Paul di Resta în sezonul următor.

Urmareste Automarket
Între timp, publicaţia olandeză De Telegraaf susţine că Giedo van der Garde a ratat oportunitatea de a deveni coechipierul lui Charles Pic la Caterham, în ciuda aportului financiar consistent pe care l-a promis.

Informaţia vine la numai câteva zile după ce presa din Rusia a anunţat că Vitaly Petrov va rămâne la echipă şi anul viitor.

Via GPUpdate, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru