Button solicită ajutorul lui Webber pentru relansarea luptei pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.05.2011
Jenson Button susţine că Mark Webber este singurul pilot care poate pune presiune pe Sebastian Vettel în lupta pentru titlul mondial.

Sebastian Vettel a devenit principalul favorit la titlul mondial după debutul de sezon în care a obţinut trei victorii şi patru pole position-uri în primele patru etape.

În condiţiile în care Red Bull Racing deţine în continuare cel mai rapid monopost de pe grila de start, Jenson Button consideră că singurul care-l poate pune sub presiune pe german este chiar coechipierul său, Mark Webber, pentru că acesta beneficiază de acelaşi material tehnic.

"Vettel este evident un pilot grozav, dar coechipierul său trebuie să-l pună mai mult sub presiune. Sunt sigur că Webber da tot ce are mai bun, încă nu se întâmpla, dar sunt sigur că se va întâmpla. Cu toţii vrem să-l vedem pe Vettel pus sub presiune şi cu toţii am văzut ce s-a întâmplat anul trecut. Nu sunt sigur că va fi la fel şi acum, pentru că bănuiesc că Vettel s-a maturizat un pic", a declarat britanicul.

Button îşi justifică declaraţia prin faptul că ceilalţi piloţi trebuie să se mulţumească cu lupta pentru locul doi, atât timp cât niciuna dintre echipe nu reuşeşte să ameninţe supremaţia Red Bull.

"Eu şi Lewis Hamilton glumeam într-un interviu că luptăm pentru locul doi.

Dacă Vettel se distanţează la start nu vei reuşi să-l învingi. Ar o maşină mai rapidă şi, dacă nu greşeşte, nu ai cum să-l învingi. Asta trebuie să încercăm să oprim. Trebuie să punem presiune pe el şi să vedem ce se întâmplă. S-ar putea să arate că nu mai comită greşeli, dar nimeni nu ştie. Turcia a fost locul ideal pentru a pleca din pole, dar în alte părţi s-ar putea să avem lupte", a mai precizat el.

Via | The Guardian

Taguri: Button, Vettel, Webber

Comentarii (3)

  • Marius
    vrabia malai viseaza =))
    viseaza in continuare Button!
    Ham-Ham nici sa viseze nu mai indrazneste =))
    ce urmeaza dupa cersirea unei lupte?
    plecatul acasa cu coada-ntre picioare? =))
    6 11
  • comedia del arte
    Probabil ca un pilot "Webutton" ar reusi,dar Webber singurel e depasit de situatie.
    4 10
  • nu e voie
    webber are unda rosie pentru depasirea masinilor RBR

    nu il lasa Helmut Marko, Christian Horner si mai ales The Big Boss Dietrich Mateschitz
    -
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru