Campos sustine ca va concura in Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.01.2010
Campos Meta sustine ca va concura in prima cursa a noului sezon de Formula 1, in ciuda speculatiilor ca are grave probleme financiare.

Presa internationala a speculat luni ca noua echipa Campos Meta ar putea lipsi de pe grila de start a Formulei 1 din cauza problemelor financiare.

Chiar daca a admis ca este in cautarea unui investitor pentru echipa, Adrian Campos, seful Campos Meta, a dat asigurari ca echipa sa va concura in Marele Premiu al statului Bahrain, programat pe circuitul Sakhir pe 14 martie.

"Vom fi la prima cursa. Vorbim cu oameni care vor sa devina actionari si ne asteptam sa avem mai multi investitori. Nu vreau sa-mi vand partea mea de actiuni si voi ramane seful echipei. Conditia pentru a fi actionar este ca acesta sa accepte toate contractele existente", a declarat Campos pentru postul britanic de televiziune BBC, confirmand astfel si negocierile cu omul de afaceri sud-african Tony Teixteira, care pana de curand a condus competitia A1GP.

Declaratiile lui Campos sunt confirmate si de constructorul italian Dallara, care sustine ca echipa si-a platit pana in prezent toate facturile pentru constructia monopostului de Formula 1.

"Nu este adevarat (n.r - ca echipa Campos este in urma cu platile). Continuam sa contruim monopostul si a trecut deja testele de siguranta", a declarat Andrea Pontremoli, directorul executiv al Dallara.

Potrivit informatiilor furnizate de Campos, primul monopost al echipei va debuta in a treia sesiune de teste a anului, ce va avea loc pe circuitul de la Jerez incepand din 17 februarie. Echipa a semnat deja un contract cu brazilianul Bruno Senna, in timp ce pentru al doilea loc in echipa se lupta rusul Vitaly Petrov si venezueleanul Pastor Maldonado.

Via | BBC Sport

Taguri: Campos, Dallara

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru