Campos sustine ca va concura in F1 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Campos Meta a negat zvonurile potrivit carora nu va concura in sezonul 2010 al Formulei 1 din cauza problemelor financiare.

Campos Meta este singura dintre cele patru noi echipe acceptate pe grila de start care nu a anuntat inca niciun plan pentru lansarea noului monopost sau pentru testarea acestuia pe circuit.

In plus, echipa a admis ca exista sanse sa nu participe la niciuna dintre cele trei sesiuni de teste ramase din luna februarie, in lumina problemelor financiare din ultima perioada.

Cu toate acestea, o sursa din cadrul echipei spaniole si-a manifestat increderea ca team-ul va fi prezent pe grila de start dupa ce s-a ajuns la o intelegere cu un investitor strategic, cel mai probabil sud-africanul Tony Teixteira. "Avem intelegeri si ne asteptam ca situatia sa fie reglementata in urmatoarele zile", a precizat sursa pentru publicatia Autosport.

De asemenea, Stefan GP, echipa care spera sa concureze in F1 in 2010, a incheiat un acord pentru imbunatatirea propriului monopost cu Dallara, compania care realizeaza si monopostul celor de la Campos. Cu toate acestea, cele doua proiecte sunt diferite si realizarea acestora este strict independenta.

O alta echipa despre care exista speculatii ca intampina probleme este USF1, insa vicepresedintele Peter Windsor a dat asigurari ca echipa este pe drumul cel bun spre Bahrain, ggazda etapei naugurale din sezonul 2010.

Via | Autosport

Taguri: Campos, USF1

Comentarii (3)

  • ...
    aceste echipe strica imaginea formulei 1. cea mai mare gresala este a FIA cand au selectat echipele. ce cretini de oameni. daca stii ca nu ai sponsori si nu ai bani stai in banca ta. dar nu k ei se dau smecheri ca au echipa de formula 1. fia distruge imaginea competitiei. cand unele echipe chiar daca nu au fost acceptate tot au sperante.
    0 0
  • .....
    ...e greu sa spui cine poate si cine nu sa participe in F1.O competitie are nevoie si de alte echipe ,de singe proaspat ptr. revitalizarea ei,nu se poate desfasura doar cu Ferrari si McLaren.Unii reusesc sa participe-altii nu.Asta-i viata....
    0 0
  • @hasu
    da. ai dreptate. dar daca o echipa isi ia angajamentul ca are destui bani sa participe in f1 atunci sa participe. nu dupa ceva timp sa spuna ca nu are destule fonduri. asta e lipsa de respect fata de formula 1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru