USF1 si Campos sustin ca vor concura in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.12.2009
USF1 Team si Campos Grand Prix au dat asigurari ca vor concura in Formula 1 in sezonul 2010, in ciuda scepticismului aratat recent de Bernie Ecclestone.

Intr-un interviu acordat in aceasta saptamana publicatiei The Times, Bernie Ecclestone a afirmat ca USF1 Team si Campos Grand Prix nu vor reusi sa concureze in Formula 1 anul viitor, desi au fost acceptate pe grila de start.

Informatiile au fost insa negate rapid de ambele echipe, care sustin ca pregatirile pentru debutul in Marele Circ decurg conform planului. USF1 Team este singura echipa care nu a anutat inca niciun pilot pentru 2010, insa Peter Windsor, seful echipei USF1 Team, spune ca nu exista niciun motiv de panica.

"Sunt surprins ca Ecclestone a spus asta. Vom fi acolo. Suntem in forma buna. Incercam sa gasim cei mai buni piloti, dar nu ne grabim. Nu avem nicio data pentru finalizarea monopostului si este dificil sa anticipam. Totusi, va fi un moment cand vom anunta pilotii, iar acel moment va veni la finalul lunii ianuarie", a declarat Windsor pentru BBC Sport.

La randul sau, Adrian Campos, managerul Campos Grand Prix, a negat informatiile prezentate de Ecclestone. "Opinia mea este ca Ecclestone nu are toate informatiile.

Muncim din greu. Suntem foarte aproape sa gasim un sponsor principal si sa numim al doilea pilot. Vom fi acolo, altfel pierdem totul", a explicat spaniolul.

Campos a anuntat deja ca Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, va concura pentru echipa in 2010.

Via | BBC Sport

Taguri: Campos, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru