Castiga o excursie la Marele Premiu din Abu Dhabi 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.11.2009
F1 Racing ofera o excursie de doua persoane la Marele Premiu din Abu Dhabi 2010 unuia dintre fanii Formulei 1 care vor raspunde la un sondaj de opinie pe internet.

F1 Racing, una dintre cele mai apreciate publicatii de Formula 1 din lume, organizeaza in aceasta perioada un concurs inedit care are drept premiu o excursie all-inclusive de doua persoane la Marele Premiu din Abu Dhabi din sezonul 2010.

Pentru intra in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului, fanii Formulei 1 din intreaga lume trebuie sa raspunda la un chestionar online referitor la modul in care au perceput cursa inaugurala din Abu Dhabi, desfasurata pe 1 noiembrie 2009 pe circuitul Yas Marina.

Nu lipsesc nici intrebarile cu caracter general legate de pasiunea pentru Formula 1, prin care organizatorii incearca sa contureze profilul fanilor acestei competitii.

Sondajul de opinie organizat de publicatia F1 Racing este disponibil aici. Succes!

Via | F1 Racing

Taguri: concurs

Comentarii (2)

  • Excursie
    Am completat aseara chestionarul impreuna cu cativa colegi de aici. Le doresc bafta tuturor care intra in competitie, dar mai ales sin in special mie:)
    0 0
  • kimi
    am citit ca a semnat cu citro pentru wrc la anul, pot sa spun ca scrie pe el FRAIER, banul conteaza se vede, nu vrea sa/si puna talentul pentru a ne bucura si pe noi, asta e f1 merge si fara el,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru